חדש בשכונה

simplyME 1986

New member
חדש בשכונה

הגשמתי את חלום חיי והייתי בהופעה שלהם! היה מהמם! יש כאן עוד אנשים שטסו להופעה?

שלום שלום

נעימאוד אני מורי חלק מהמשלחת הישראלית לוומבלי . איפה ראית אותם? כמה פעמים? ישבת? עמדת? שנשאל מי הממבר שלך?

simplyME 1986

New member
היי מורי../images/Emo13.gif

היתי בהופעה במינכן ב29/7 מול הבמה הקטנה. היה קצת קשה להגיע לשורה הראשונה אבל היה מטורף לראות אותם כל כך מקרוב! הממבר שלי הוא ג'ייסי המטריף חושים הזה! הוא היה יותר חתיך במציאות! למות!!!...

טוב רשמית אני אכולת קנאה!

איזה כיף לך שהיית שם!!! אני הייתי בוומבלי ב4 הופעות
ונורא רציתי מינכן.. אבל לא יצא. אבל הילה (המנהלת של הפורום) ושירי (4מיניטוורנינג) היו במינכן גם
וג'ייסון אכן משובח אין מה לומר

orlyshka1

New member
ארבע הופעות + אקס פקטור אחד

אתה יותר ממוזמן לספר על החוויה שלך, ברוכים הבאים!

simplyME 1986

New member
תודה!

הייתה הופעה מעלפת, כמעט בכיתי כמו תינוק ועשיתי לאחי פדיחות.. הם נראים מטריפים במציאות ומאוד glamourous שלא להאמין! באיזה הופעות היית? מישהו יודע מתי הסיבוב הבא? ואיך מביאים את מוחמד אל ההר??

orlyshka1

New member
אהלן!

הייתי יחד עם הילה מורי ושירי ועוד חבורה גדולה בארבע הופעות בוומבלי, בתחילת יולי. היה הרבה יותר ממה שטוב יכול להיות. חוץ מזה שגם פגשתי את גארי כשהייתי קהל באקס פקטור. מאיזה חלק בהופעה הכי נהנית? מאיזה גיל אתה אוהב אותם? לגבי הלהביא אותם לכאן... ניסינו, אני לא בטוחה עד כמה זה אפשרי, למרות שיש עצומה שניסינו להריץ. אף אחד לא מרים את הכפפה, כי לאף אחד פה לא אכפת כמה הם ענקיים באנגליה ובאירופה, ואף אחד פה לא יודע את זה. אנחנו לא יודעות מתי הטור הבא, כי הם לוקחים קצת הפסקה, למרות שרובי מוציא עוד מעט תקליט סולו ויוצא לטור, וגארי מפיק איתו את האלבום ועושה עוד מיליון דברים אחרים. להשערתי - רק בעוד שנתיים, ומשהו אומר לי שגם הפעם הם יפסחו על ישראל (אפילו שאחרי הטור הם יודעים שיש להם מעריצים מישראל...)

וולקאם וולקאם../images/Emo24.gif

I like you already!! אני הילה, גם אני חלק ממשלחת וומבלי, וגם אני הייתי במינכן!! חבל שלא נפגשנו אז... כרגע לא ידוע על סיבוב הופעות חדש, הם צריכים מנוחה... (וגם כרטיסי האשראי שלי...) אבל! אם גם רובי מעניין אותך, אז ידוע שהוא עובד על אלבום חדש והוא רוצה לצאת לסיבוב הופעות בקרוב..! ספר עוד על עצמך, איזה אלבום הכי אהוב עליך? קליפ הכי אהוב? שיר ?? חחח
התמכרות מהנה

ברוך הבא אלינו../images/Emo140.gif

אני שירי
אני שמחה שהצלחת להגשים את החלום, אני ואחותי הילה היינו בארבע הופעות בוומבלי וגם במינכן. נכון שהמיקום של האיצטדיון הוא פשוט מדהים?

Hadar07

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

תמיד כיף לקבל לפה עוד אנשים חדשים. מקווה שתישאר ותהנה איתנו. אני הייתי בשתי הופעות בוומבלי ב2.7 וב5.7 היה מדהים, פעם ראשונה שראיתי אותם בלייב וכמובן שהם לא איכזבו.

למעלה