חדש בתורים אקסטרה

gindis

New member
חדש בתורים אקסטרה

שני פרסומות חדשות

bumpibomb

New member
אבל 25000..

לא הרבה... אני לא מתלונן אבל כבר עדיף להצביא למען גינדיס מאשר כבר לקבל על זה כסף.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהצבעות חברים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נוספו לתורים אקסטרא,כמה פרסומות חדשות. לכו הצביעו למשחק למען דירוג טוב יותר. לא להתעצל וחפשו את המשחק ברשימה. מי שלא מבין על מה ואיך המהומה,שיכתוב פה ונסביר לכם איך להגיע להצביע. לאמספיק רק ללחוץ על התמונה,אלא ממש ללכת ולחפש את המשחק ברשימה ולהצביע. קדימה חברים,המשחק זקוק להצבעות של כולכם בדיוק כפי שאתם זקוקים לו... Go and vote for the best game on the net

sbinyamin

New member
לא הבנתי

מישהו פה יכול להסביר לי מה בדיוק אני עושה באתרים החדשים???? לא כל כך הבנתי

sbinyamin

New member
הבנתי שצריך להיכנס ולהצביע

אני לא עד כדי כך דביל.... פשוט לא הבנתי איפה אני מצביע ואיך קוראים למשחק באנגלית.....

maverick88

New member
יש לך שם

VOTE או CONFIRM VOTE ואתה פשוט לוחץ על זה...לא צריך לחפש שומדבר למרות שאין צורך למרות קוראים Army Commander

sbinyamin

New member
בעיה

מהדברים החדשים קיבלתי רק 5 אדמה מפרסומת אחת ומשתי הפרסומות האחרות לא קיבלתי כלום....

4ErNi BuMeR

New member
לפי דעתי

צריך לשים אתה הלינק להצבעה היישר כשלוחצים במשחק. שאנשים שלחצו על הלינק ולא הצביעו למשחק לא יקבלו תורות סתם ככה.

bigo2

New member
אני לא יודע

איך מצביעים ו זה מזה מעצבן אני מחכה שיעלה פירסומות ו עד שה סוף סוף יש כמה פירסמות חדשות אני לא יודע איך להיששתמש ערן אוו מישהו שמבין במישחק יכול לעזור לי????????????????????

NADAVT26

New member
ראיתי אבל נדמה לי שיש בעיה

יש עכשיו משהו כמו איזה 3 שמוסיפים לך תור לחצתי על שלושתם ואני מקהל רק 1

bumpibomb

New member
לחצתי וחכית או שלחצת ועזבת ישר?

כי בהתחלה זה נחשב עדיין כאילו חלק מגינדיס ורק אחרי איזה 5 שניות זה נהיה הפרסומת

למעלה