חדש בתחום והייתי מעוניין לברר מספר פרטים

ברברבר

New member
חדש בתחום והייתי מעוניין לברר מספר פרטים

שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת איך פועל התחום של מכירת מזון בדוכנים. א. כיצד נרשמים לדוכנים בקניונים / ירידים / וכו' ? ב. מה המחיר של השכרה כזו לכל פעם? ג. האם ניתן להכין באופן חוקי מאכלים בבית ולמכור אותם בדוכנים? ד. האם יש הגבלות מסויימות, כגון מינימום מוצרי מכירה למשל או דברים אחרים? אודה לכם על כל עזרה ותשובה, תודה ויום טוב.
 

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo245.gif../images/Emo240.gif

א. פשוט נרשמים על ידי משלוח מסר, מייך או שיחה טלפונית . כל מפיק עובד בשיטה משלו, אני מעדיפה מיילים. ב. השכרה משתנה ממקום למקום ומארוע לארוע, דוכני מזון עוליפם יותר מדוכני אומנות. 150-5,000שח ג. לא!!!! יש להשיג אישור של משרד הבריאות וזה לא יקרה אם הבישול נעשה בבית. ד. לא, אין הגבלה שכזו. בקיצור, יש לקבל רשיונות, לעבור בדיקות של משרד הבריאות ולעמוד בכל התקנים שהם מכתיבים, כמו כן יש לקבל אישור עסק, אולי גם תעודת כשרות אם רוצים, הכל מסובך וקשה. לך לירידים שוחח עם בעלי סיון בדוכנים ואז קבל החלטות אם להתקדם בנושא. בהצלחה בכל שתבחר. חיה
 
למעלה