חדש בתחום

yerrera

New member
חדש בתחום

שלום לכולם טוב אז מאיפה להתחיל... אבא של אישתי סובל מזן נדיר של סרטן cholangiocarcinoma יש לנו המון בעיות: 1. למיטב ידיעתנו אין תרופה מוכחת למחלה 2. הומלץ לו לטפל בתרופה ניסיונית בשם AVASTIN שהיא כמובן מחוץ לסל הבריאות ועדיין אין לו אישור ממשרד הבריאות לקבל אותה 3. המצב הנפשי שלו ושל המשפחה דועך 4. עלות התרופה היא 10000 ש"ח לטיפול (מנה) ונדרשים שני טיפולים בחודש (ככול הנראה לכל החיים) מה עושים? איך אפשר לגייס תרומות\ השתתפות? טיפים? תודה מראש יוסי

שלום יוסי../images/Emo20.gif

שלום לך יוסי אפתח דברי באיחולי בריאות לך לאישתך ולכל יקירך. בעבר אני התמודדתי עם מצב דומה, לא קיבלתי אישור לקבל כימותרפיה מסויימת שרציתי לקבל (קלה יותר מזו שבסל התרופות). אנסה לתרום לך מנסיוני.. בנוגע לתרומות, אפשר לנסות לקבל עזרה מעזר מציון או מעזרה למרפא, ולנסות לפנות לכל גוף גדול שמסוגל לתרום כסף (מקום עבודה גדול, מפעלים וכדומה. דווקא בתקופה זו של השנה, לקראת סוף השנה, אני חושבת שגופים גדולים נוטים לתרום כספים. מאחלת לך הצלחה בהתרומות. הדרך הכי קלה לגייס כסף היא להקים עמותה ולבקש פטור ממיסים, אז קל יותר לגופים גדולים לתרום כסף. לצערי, נראה לי שלהקים עמותה זו טרחה מאוד גדולה, לכן אני אישית נמנעתי מלהקים עמותה כשהייתי זקוקה למימון. בנוסף לזה, אני הייתי קצת יצירתית וגייסתי תרופה מחולים שלא השתמשו בה באמצעות פורום באינטרנט. הצלחתי לגייס כמות מאוד גדולה יחסית של תרופה בדרך זו. פשוט להכנס לפורום של חולים שמשתמשים בתרופה הזו ולשאול אם למישהו נותרו שאריות. בקשר לתביעה משפטית, בעבר תבעתי את קופת החולים שלי כדי לקבל סוג מסויים של כימותרפיה וקיבלתי את התרופה במימון מלא של הקופה. לצערי, הרבה אנשים עושים את זה כי מדיניות קופות החולים נוראית. העו"ד שהשתמשתי בשרותיו היה עו"ד אלי פישר, שהיה נחוש בדעתו לעזור ולתמוך לאורך כל הדרך. אני ממליצה עליו בחום. אם אתה רוצה לדעת עוד פרטים, בשמחה אעזור, בהצלחה! אילת.

גיוס כסף לאבסטין

כשבעלי הזדקק לאבסטין בעלות 7,740 ש"ח כל שבועיים אז ככה. התחלנו בהלוואות, פנינו לכל בני המשפחה כל אחד תרם כפי יכולתו, הסתובבתי במפעלים בחנויות עם המסמכים הרלוונטים( דווקא המפעלים הזעירים תרמו לנו. בעלי עבר 10 טיפולים. כתבתי מיילים לתחנות רדיו התראיינתי ברדיו ומסרתי מס' חשבון ותרמו לנו. עיתון "כל הדרום" של ידיעות אחרונות הקדיש לנו כתבה במדור בריאות כולל מס' חשבון ואנשים תרמו עוד קצת. במצב כזה כל שקל שנכנס לחשבון משמח עד שאוספים מספיק כסף למנה. ככה נתתי לו חיים בין מנה למנה.

ועוד דבר ששכחתי

יש עמותה בשם "חברים" תכנס לפורום תמיכה סרטן מעי גס ותשאל את שירה כלפון היא תעזור לך בשמחה ותסביר לך על העמותה. אני מאחלת לכם רפואה שלמה והצלחה בגיוס הכספים.

למעלה