חדש בתחום

חדש בתחום

שלום קוראים לי גלעד ואני מעוניין להכנס לספורט הקייט סרפ אני מתענייין באיזה עונה כדאי להתחיל ללמוד כי אמרו לי שאי אפשר עכשיו האם יש בתי ספר או מורים פרטיים באזור חיפה ועל איזה מקום אתם יכולים להמליץ לקנות ציוד? תודה...

hagitoz

New member
תשובה לגלעד

היי גלעד, קודם כל ברוך הבא לתחום המדהים שישנה לך את החיים
לגבי שאלתך, באיזה זמן יותר טוב ללמוד קייטסרפינג, כמובן שבחורף פחות נעים ללמוד מהקיץ הן מבחינת הקור והן מבחינת התנאים שלא תמיד מאפשרים קיום של שיעור. בעיקרון, בהחלט ישנם קורסים בחורף, התלמידים לבושים כמובן עם חליפה מתאימה, עם ציוד מתאים ונכנסים למים אך ורק בתנאים אשר כן מאפשרים ביצוע של שיעור תקין (הן מבחינה בטיחותית והן מבחינה של מימוש הפוטנציאל בעת השיעור). ההחלטה צריכה להיות על ידך אם כן או לא היית מעוניין ... תעשה ביקור בית בבתי ספר בחיפה ותתייעץ עם תלמידים שזה עתה לומדים ואיך הם מרגישים ותעשה את השיקול דעת האישי . אל תמהר כרגע בקניית ציוד, קודם תחליט להתחיל עם הקורס ורק במהלך הקורס או בסיומו תרכוש ציוד במידה ותחליט שזהו באמת הזמן והספורט שבחרת. הכי חשוב, הכל בצורה בטוחה וזהירה, חגית עוז

תודה חגית

אבל איפה יש לי בתי ספר בחיפה? אולי עדיף ללמוד פרטי עם בן אדם שגולש קייט?

hagitoz

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

היי גלעד, לדעתי עדיף ללמוד בבית ספר מסודר, אני לא צריכה לספר לך את כל היתרונות ללמוד במקום שיש לו מדריכים בעלי ניסיון שיכולים לחסוך ממך טעויות אשר יכולות להיווצר לבד, מניסיון אישי, לא תמיד זה מתאפשר שמישהו שגולש קייט יכול ללמד אותך בגלל שבזמן שיש רוח הוא רוצה לברוח לים לגלוש = לא מספיק רציני...
לדעתי כדאי בבית ספר אבל כמובן הכל לשיקולך. ידוע לי בחיפה פועל עומר המלמד באופן פרטי - 054-6747147 ובנוסף יש את המועדון של סער KITECLUB - אין לי כרגע את מספר הפלאפון שלו אבל אנסה להשיג בהקדם או שלבינתיים מישהו יועיל לעזור לנו... תודה חגית עוז

למעלה