חדש ב"קישורי הפורום"

אMור

New member
חדש ב"קישורי הפורום"

היום האדום - חדשות מהחזית הסינית. מומלץ בחום!! (ותודה ל- guanyin) אתר הקהילה היהודית בשנחאי - מספק מידע אודות: - מפגשי הקהילה (בעיקר בחגים) - היכן ניתן להשיג אוכל כשר בעיר - "שרותי שבת" - מועדי כניסת השבת, חגים ועוד - פניה ישירה לרב העיר, הרב שלום גרינברג ואשתו (שתחיה) דינה ועוד.... אם ברשותכם מידע אודות קישורים לאתרי קהילות יהודיות בערים/ארצות נוספות, נשמח להוסיפם לקישורי הפורום.

Benkok

New member
הייתי מוסיף גם את האתר של חב"ד...

כאן בבנגקוק למשל הם בעצם הכתובת היחידה לעזרה למטיילים (השגרירות יעילה בערך כמו מילון עברי-אנגלי ברחובות שנזן...) זה האתר המקיף של חב"ד בעולם - משם יש לינקים לאתרים המוניציפליים...

lindens

New member
יש קהילה יהודית ביפן ../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

יפנים יהודים יענו? יש חיה כזאת ?

Manty

New member
...Actually

yes!! Most, of course, (or at least one
) are nice "JAP" girls married to Israeli guys - who wish to continue their Jewish line. But the majority of the community are just Israelis, Europeans and Americans (probably some Ozis as well) living in Japan. Years ago, when I thought of joining the community (but declined the price) I was told there were over 4000 members..​

אMור

New member
../images/Emo45.gif לבנקוק ומנטי

אתרים חשובים מאוד שהוספו לקישורי הפורום. כאן.

guanyin

New member
*שיעול שיעול*

ראיתי את האתר הזה בכלל בשרשור מהפורום ה"מתחרה", ובטח גם אתה ראית אותו שם. מצד שני - תמיד נחמד לקבל קרדיטים. אז תודה אMור, בכייף!

אMור

New member
וואלה לא...

ראיתי שהעלית אותו בקומונה, אז קיבלת קרדיט בפורום ובמסרים. אם הייתי רואה אותו במקום אחר, הוא היה מקבל את הקרדיט - גם אם הוא הוא לא היה המקור. לידיעתך. אגב, יש לי סירופ טבעי נגד שיעול שהבאתי מהונג קונג - אתה קם בבוקר כמו חדש. אם אתה רוצה המלצה - שלח מסר...

למעלה