חדש ב- 3dmax.. צריך עזרה במשהו קטן..

Galle

New member
חדש ב- 3dmax.. צריך עזרה במשהו קטן..

הכנתי מטבע שמסתובב.. אני מתקשה לרנדר את זה ככה שאיכות התמונה (במצב שהמצלמה ב- 90 מעלות למטבע) תהיה 1:1 למקור (או לפחות קרוב לזה) זה נראה הרבה יותר מפוקסל מהמקור.. כשאני לוחץ ActiveShade, התמונה נראית הרבה יותר איכותית מאשר ב- Render. אבל לא מבין מזה ה- ActiveShade הזה? איך אני משתמש בזה בשביל לרנדר את כל הפריימים ולא רק single? תודה מראש, רועי.

Galle

New member
בכל זאת? לפחות כיוון או הכוונה?

הקפצה הופ הופ

drorlazar

New member
תנסה אולי להעלות תמונות ולתת קצת יותר מידע

השאלה שלך היא מאוד כללית כרגע. היא מקבילה ל: "אני נמצא ברחוב בתל אביב ואני רוצה לדעת איך אני מגיע לרחוב בכפר סבא" במקום: "אני נמצא באבן גבירול 33 בת"א ורוצה להגיע למנדלסון 54 בכפ"ס"

Galle

New member
אוקיי אני אפרט יותר..

המטרה היא לקחת תמונה עגולה בגודל 140x140, וליצור סיבוב על ציר של התמונה (עם עובי) - שזה בעצם מטבע מסתובב.. אני רוצה שגם התוצר יהיה בגודל 140x140, אבל למרות שהתמונה מתפרסת על כל גודל הפריים (140x140) ברינדור, היא באיכות ירודה. כמו שאמרתי, אם אני לוחץ activeShade, אז מתקבלת תמונה הרבה יותר איכותית, אבל אני לא יודע מזה ולא יודע אם אני יכול ליצור ככה את כל האנימציה. בעיקרון כל הסביבה מורכבת מגליל דק (המטבע) עם המטריאל של התמונה, ותאורת שמיים. כמו שאמרתי, אני ממש חדש, אז לא ממש יודע איזה פרטים אני אמור לתת.. תודה ..

מיכאל ג

New member
אין ברירה. תעלה קבצים.

מהתיאור "זה באיכות ירודה" לא ניתן להבין כלום.

למעלה