חדש ב-Ebay.. שאלה

• פותח הנושא KBD
  • פורסם בתאריך

KBD

New member
חדש ב-Ebay.. שאלה

רציתי לדעת, אם אני משוטט באתר Ebay עוד לפני שנרשמתי אליו, ואני רואה משהו שאני רוצה שעולה נניח 17 דולר. האם אני יכול להעביר לחשבון ה-Paypal שלי (פתחתי כבר בעבר) 17 דולר מחשבון הבנק שלי בארץ (17 דולר בלבד), להירשם ל-Ebay תוך כדי הכנסת חשבון ה-Paypal שלי בלבד (בלי שום כרטיס אשראי או חשבון בנק), ו"להתחרות" על המוצר? האם התהליך הוא עד כדי כך פשוט? או שיש דברים שאני צריך לעשות וכד' שלא שמתי לב אליהם? תודה מראש לעונים.

lollipop15

New member
הכל נכון מלבד לפרט אחד.

אי אפשר להירשם עם בנק ישראלי, אתה צריך כרטיס אשראי של ויזה או מאסטר קארד. בהצלחה!

KBD

New member
תודה lollipop15 ! ועוד משהו

איך אני יודע שהמוצר שמגיע אליי אכן חדש כמובטח ע"י כל מוכר ומוכר? האם יש לי גישה כלשהי לדבר עם המוכר ממנו אני קונה את המוצר, כדי למשל לתאם איתו מקום מסוים לשליחה? (בהנחה שאני רוצה שהוא ישלח את המוצר למקום אחר ולא לכתובת שהקלדתי בהרשמה). ומשהו אחרון - בשיקלול מחיר סופי של מוצר (כולל הכל), עליי לשקלל את עלות המוצר שהמוכר מבקש + עלות ההובלה? (שני המחירים שמופיעים זה לצד זה ברשימת המוצרים?) שוב תודה

lollipop15

New member
תשובות

1. זה תלוי במוצר, לא תמיד אתה באמת יכול לדעת. באיזה מוצר מדובר? 2. כן, אבל רוב המוכרים שולחים רק לכתובת הPAYPAL שלך ולא לכתובת אחרת. עדיף לשאול את זה לפני הרכישה, בעמוד של המוכר/המוצר יש לך קישור לשלוח למוכר הודעה. 3. למחיר הסופי יש 3 רכיבים: מחיר המוצר, מחיר השילוח ומחיר ביטוח ההובלה. אתה לא חייב לקנות ביטוח, אבל מומלץ מאד.

למעלה