חדש דנדש (כבר לא אומרים את זה נכון?!)

My Immortal1

New member
חדש דנדש (כבר לא אומרים את זה נכון?!)

היי כולם,אני רותם,בן 15,י-ם..... אני לא אגיד כמה אני אוהב את 30STM זה מיותר ומובן מדי... אז היי לכולם ו...שאלה- מה עם העצומה באמת ואיפה היא מפורסמת במקום שבאמת מזיז למישו? ו-אין למישו כתובת של להקה,החברת תקליטים שלהם,אחד מהם או משו,כדי שלשמה תוכלו לשלוח? (זה נשמע ילדותי ומפגר,אז סליחה מראש)

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif0_0 עוד בן! מעולה!!!!!

שלום לך רותם בן 15 מי-ם אני סער בן 16 מקרית חיים תתרגל לזה שאתה הולך לראות הודעות בעיקר מבנות.... אנחנו 2 הבנים היחידים פה וזה סוג של מבאס P: אבל לא נורא אמממממ תפרט! להקות אחרות חוץ מ30 שאתה שומע: שיר אהוב של 30: ואממממממ ווהווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני כבר לא הבן היחיד! שיט! היחודיות הלכה!

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifשכחתי להוסיף ><

נשמח לקבל את המסן והICQ שלך ובקשר לשאלה הכל מטופל דיברנו עם עם תקליטי VIRGIN והליקון {זה אותה חברה רק שבישראל קוראים להם הליקון} ודיברנו עם האחראים של ההופעות שלהם אם אני לא טועה {נכון? ^_~} ובהופעה בלונדון נדמה לי אחרי ההופעה כמה נציגים מהפורום יבואו אליהם עם העצומה השלמה שד"א יש באינטרנט מעל ל800 חתימות כבר אם לא יותר מ900 לא בדקתי מלא זמן ויש מלא דפים מודפסים וחתומים שמפוזרים בין חלק נכבד מחברות הפורום.... סליחה על החפירה וחירפון שכל..... תתרגל

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifשוב אני XD

עם תגלגל את העמוד קצת למטה תראה שירשור על העצומה...

עוד בן. נהדר.

אני שני, 17 וחצי. מאורנית. העצומה.. מתחלקת לשני חלקים, העצומה הכתובה והעצומה האינטרנטית. את העצומה הכתובה אתה יכול להדפיס בשרשור שלי מתחתיך ולהחתים. ולא, אני לא צוחקת והעצומה באינטרנט היא זו www.petitiononline.com/30stmIsr תפיץ אותה. תודה. וכן יש מאמצים. תאמין או לא, אבל הלהקה הולכת לקבל את העצומה הזאת עוד חודש.. ו..אנחנו כבר בדיבורים (בערך..) עם כמה גורמים. קיצר, קצת איחרת עם השאלות
אה כן, ואם יש מסייפייס.. האשלון שלנו.. www.myspace.com/30stm_israel

its only ma

New member
באמת?!את מדימונה?!../images/Emo2.gif

אני הולכת להיות שם רביעי חמישי שישבת...

למעלה