חדש , העלתי ליוטיוב את "מופע האיחוד"

תודה שמיל , איזה כייף לאשדודים ../images/Emo13.gif

ולאורחים שלהם
, שבוע טוב לכולם .

יש גם שלטי חוצות שלא הספקתי לצלם

מקווה היום.. אגב קיבלתי ביום שישי את הרדיו דיסק

karoleking

New member
../images/Emo140.gifזהו זה הגשמת לי חלום

תמיד רציתי לראות את סטלה מאריס בהופעה. אילו ידעתי שהם מופיעים שם נראה לי שהייתי נוסעת. אבל לא נורא גם ככה זה בסדר! תודה!

../images/Emo13.gif בוקר טוב , היום אני נוסע לאשדוד לראות

את פבליטו , אחרי שנזכור את הנופלים , נתחיל לחגוג את העצמאות . לגבי סטלה מאריס אני חושב שהנושא אצל פבליטו נעול וסגור , אבל למרות זאת תמיד עוד מהדהד לי בראש שיהיה מופע איחוד מיוחד של הלהקה המיוחדת הזו , נחיה ונראה . אני חושב שסטלה מופיעים מידי פעם , והם נשמעים לא רע בכלל ,דרך אגב ..את בחורה צנועה קרול וזה יפה מאד

karoleking

New member
לא הבנתי את הקשר..

צנועה כי אני מסתפקת בשיר אחד בטלויזיה במקום הופעה שלמה?
למדתי לחיות עם מה שיש
תמיד סיקרן אותי לראות את סטלה מאריס בהופעה, זהו ראיתי. היה יפה, עוברים הלאה.
אתה תהיה גם מחר באשדוד? כי אני אהיה שם מחר. חג שמח

../images/Emo13.gif כן אני גם מחר לא סגור עד מתי ...

נראה לפי ההתפתחויות , אם כן אודיע לך כמובן . התכוונתי שאת צנועה לגבי החלומות שלך ...מאד קל להגשים אותם לא ? חג שמח אושר ובריאות .

karoleking

New member
מצחיק אתה

למה נראה לך שאלה כל החלומות שלי? זה רק היה חלום קטן... את הגדולים לא סיפרתי...

לנהל פורום של שלומי ?../images/Emo6.gif עזבי בואי נשאר

צנועים
אבל אם אפשר לעזור ...אני תמיד כאן .

karoleking

New member
למה אתה צוחק על הפורום של שלומי?../images/Emo4.gif

לפחות פה ושם שלומי מתייחס לכותבים וכותב בעצמו...מה עם פבלו? לא ברמה שלו לכתוב כאן? הרי כולם כבר יודעים שהוא קורא... אז למה שלא יכתוב מדי פעם איזה תגובה כזו או אחרת? זה רק יוסיף לו בעיני האנשים... מה דעתך?

חס וחלילה צוחק , פשוט נראה לי שזה היה

חלק מהחלומות לא ? לא התכוונתי למשהו שלילי , למה את חושבת כך ? רציתי שכולם ידעו גם כאן שאת מנהלת את הפורום . ומה כל זה קשור לפבליטו ? קורא או לא קורא העיקר שזה קורה לא ?

karoleking

New member
זה בכלל לא היה חלום

עשיתי את זה יותר כדי לעזור לאוריאן שהתגייסה והיה לי חבל על הפורום, אבל גם ההתייחסות החיובית של שלומי רק מחזקת אותי. הוא פשוט נשמה טובה ומגיע לו יחס בהתאם. ובקשר לפבלו... אולי בסוף יפשיר...וירד לעם...
מה לא מגיע לנו?

שמח מאד בשבילך , ומתכוון לזה . מקווה שכל

החלומות ( לפחות הטובים ) התגשמו לך . פבליטו לא חי במגדל שן , הוא מחובר יותר מכל אחד אחר לעם ולסביבה שלו . אבל הוא בחור מיוחד עם אופי ורצונות משלו , כדאי ורצוי לכבד אותם , ואולי הדברים עוד ישתנו ...

למעלה