חדש וטרי

חדש וטרי

תושבים נכבדים, משפחה חביבה, בעקבות השתתפותי בקומזיץ מאמש, ובזכות הזמנתה האדיבה של דגנית החביבה, החלטתי להגיש בקשה לאזרחות בפורום. הבו לי את הטפסים (נקווה שאין יותר מידי) ואני אחתום. אייל (נו, זה, עם התספורת המצחיקה)

אלדד26

New member
תשמע,

אני לא ממש זוכר אותך
אבל זה בטח בגלל שבמשחק ההיכרויות אתה דיברת ממש ממש חלש
בכל אופן, You are more than welcome, ותראה איזה קטע - אפילו לא צריך לחתום על טפסים. אנשי הקומזיץ כוללים את הגרעין הקשה של פורומי בינו לבינה, בליינדייט וסינגלס - אז אתה יכול לתרום לשלושתם מזמנך הפנוי
ברוך הבא וקבל את ה -
המסורתי של הפורום. אה, ואם כבר אתה פה - אז תקרא את הודעת המנהלות וספר לנו קצת יותר על עצמך ועל זו שבה חושק ליבך

טו-אוב

אני אשתדל לכתוב הכל מחר, כלומר היום בצהריים. ואם לא אז אחרי הצהריים. או בערב. :) אני פשוט עייף מידיייייייייי אגב, יש סיפורים, תיעוד הסטורי, או חומר אחר שעובר מאב לבנו ומאם לבנה על הצלחות והכויות משמעותיות שהושגו דרך הפורום הנוכחי? בברכת לילה טוב, זה שלא יודע כלום (אבל משתדל להרגיש את הכל)

הבטחתי ולכן אקיים:

טוב אז ככה, אני אוהב קומזיצים וים, ורק בגלל זה, גם אם השאר היה סתם (ולא), אז כבר היה לי נחמד. לעומת זאת, אני שונא טפסים (נסו להגיש טפסים לתערוכת משחקים בארצות הברית ותבינו על מה אני מדבר) ולכן טוב שלא צריך למלא. אני די אוהב לכתוב, אבל שלושה פורומים שבגדול קשורים לאותו נושא כללי (לא לצעוק , אני יודע שיש הבדלים) - זה כבר יותר מידי בשבילי. אני באמת מתקשה להגדיר את עצמי - ולא מפני שאני לא מכיר את עצמי אלא דווקא מפני שאני כן מכיר את עצמי. מאותה סיבה אני מניח שגם לא קל לי להגדיר את מי שהייתי רוצה לבלות איתה את שארית חיי. הכוונה - אני יכול לספק רשימת מכולת כזו של: אני: פילוסוף סקרן חושב אמין נאה לא מעשן אוהב משחקים ואת החיים וכו וכו´ וכן אני יכול לשער שהיא: סקרנית חושבת אמינה חכמה נאה לא מעשנת אופטימית וכו´ וכו´ אבל אחרי הכל..... זה צריך גם להיות משהו.. באוויר אני מניח ש*היא* צריכה להיות אחת שתגרום ליותר תכונות נפלאות להופיע ברשימת התכונות שלי, וכזה אני צריך להיות גם לה. לא?

ליאן.

New member
איזה אייל אתה ?..

אני לא זוכרת יותר מדי.... עדיין יש לי בלאקאאוט מהאירוע.. עם מי הגעת ? כמובן שכעת אתה חבר פורום מן המניין והתעודה כבר בדואר
אהבתי את הניק שלך, בעיניי אתה - זה שלא מתיימר. ברכות
ליאן.

בדקתי דואר

ולא היה שם כלום, אפילו לא אלקטרוני אחד. בטח שוב מישהו אחר קיבל את הדואר שלי. זה בטח אותו אחד שקיבל את הפניות מסטודיואים בחו"ל להופיע בסרט חדש לצד ניקולס קייג´ ומג ראיין, ובגללו נותרתי לבד עם הסטארטפ שלי. שיתבייש לו. למה הוא שומר דברים שלא שייכים לו? ועכשיו גם יש לו את התעודה שלי! גררררר... הגעתי עם ווגמאסטר והלכתי ממש בסוף, כשרק ווייט נותרה עם... (ששש! תפסיק לקנא שם) הנה משהו שבטח תזכרי: אני הוא זה שאילץ במהלך "נוור" את חברתך הג´ינג´ית להודות במעשה חמור שעשתה בעברה. וייתר הדברים הלא הם כתובים בספר דברי הימים לממלכות הסינגלס, ויהי ערב ויהי בוקר, הנה עוד ערב אבוד.

ליאן.

New member
כשאמרתי דואר ... התכוונתי לצבי

ולא לדוא"ל.. ומצטערת, לא נכחתי ברוב משחקי החברה, רק בקטע של הנשיקה הגחתי לרגע.. כך שעדיין אינני יודעת מי אתה..

תמיד חשדתי

שיש בעיות עם הצבי, ומישהו גונב לי גם אותו. פעם אחת ראיתי עם עם שק ואופניים מחלק דואר ליד הבניין שלי (טוב, לא ממש שלי, אבל את מבינה למה אני מתכוון), ובקיצור, לא היה שם שום צבי. בדקתי. את חושבת שאולי אותו איש השתלט על הצבי ולקח ממנו את כל הדואר שלי? הייתי צריך לקבל מכתב זימון מהמוסד למשימה מיוחדת בירדן... בסוף לקחו מישהו אחר, הכל נכשל, ועכשיו פתחי שקאקי חי. כך או כל אני לא יכול לקחת אחריות למחדל האיום שלפיו מנהלת הפורום היא זאת שהגיעה אחרונה ועזבה ראשונה. (אין כאן שום אצבע מאשימה, וגם אם יש לא תצליחי להוכיח שהיא שלי) בתנאים הנוכחיים יקשה עליי להוכיח מי אני, או אפילו שאני קיים. מה גם שאני לא יודע כלום, מה שמרמז על העובדה שאולי אני לא חושב, ומי שלא חושב, לא קיים. אני רק מקווה לטובתך שזה לא חלק ממזימה שטנית לנסות ולגרור אותי לל"ג בעומר (או, ל"ו בעומר, אם הוא אכן יידחה לשבת. אני נגד, אגב.) כדי לראות מי אני. ועכשיו, כדי שלא תרגישי רע עם עצמך אני אגיד שגם אני לא זוכר מי את :) תיק"ו?

וואיי.. חובב פלסף אתה, הא? ../images/Emo8.gif

מה עם כמה מילים על עצמך כדי שנוכל להכין עבורך מאמר?

למעלה