חדש וכמה שאלות :)

tkato

New member
חדש וכמה שאלות :)

טוב אני חדש פה בקהילה, כמו רוב האנשים ראיתי את העונה של סול סוסיאטי לפני איזה שנה ואז חיכיתי שהפילרים של הבאנטו יסתיימו והמשכתי עכשו :) רציתי לדעת איך קוראים לשירים שפותחים את הסדרה, יש את הפתיחה החמישית שזה משהו עם Rolling כזה בליריקה והאחרונה שקון שר כמו אידיוט :).

fay valentine

New member
שירים

Yui - Rolling Star והשיר פתיחה השני שאתה מחפש - אין לי מושג איך קוראים ללהקה, אבל לשיר קוראים Alones. (המלצה לאתר שיכול לעזור לך - www.bleachexile.com ) ^_^

Ikari Shinji

New member
אני חייב לתקן אותך. בתור מי שהיה פאנבוי שלה

במשך הרבה מאוד זמן, אני לא יכול להחליק את העובדה שכתבת Yui זה YUI, לא כמו שאת כתבת. היא מובדלת משאר אוכלוסייתה ה-Yui ביפן על ידי כך ועל ידי זה שהיא פשוט הרבה יותר מוכשרת ויפה. Rolling Star - YUI

JeeChan

New member
ברוך הבא <:

שירי פתיחה: 1. פרקים 1 עד 25 Asterisk שמבוצע על ידי להקת Orange Range 2. פרקים 26 עד 51 D-tecnolife שמבוצע על ידי להקת UVERworld 3. פרקים 52 עד 74 Ichirin no Hana שמבוצע על ידי להקת High and Mighty Color 4. פרקים 75 עד 97 Tonight, Tonight, Tonight שמבוצע על ידי להקת Beat Crusaders 5. פרקים 98 עד 120 Rolling star שמבוצע על ידי YUI 6. פרקים 121 ומעלה ALONES שמבוצע על ידי להקת Aqua Timez

fay valentine

New member
אין כזה שיר סיום

זה בטח אחד מהשירים בתוך הסינגל שיצא לשיר סיום של happy people - skoop on somebody .

Guid

New member
כן, שיר פתיחה זה לא...

אני יודע... אז מעניין למה הוא מוגדר תחת הקטגוריה של בליץ` בgendou...

Katsura Rulez

New member
זה יכול להיות שירים מהמשחקים

שירי דמויות, כל מיני סוגים, זה לא חייב להיות שיר פתיחה או סיום.

למעלה