חדש ולא מבין

flamesweet

New member
חדש ולא מבין

שלום. אני כרגע בונה לעצמי לול, את זה כבר כתבתי. מה שאני שמתי לב שיש כלכך הרבה סוגים של תרנגולות שאני בכלל לא דיימנתי. כל מה שאני רוצה זה תנרגולות בשביל ביצים ועכשיו שאני רואה שיש כלכך הרבה סוגים אני לא יודע מה כדאי. אני צריך תרנגולות חזקות כלומר כאלה שלא צריך לתת להם את האוכל הכי משובח שהן יכולות ללקת לבד את הזרעים ושאפשר לזרוק להם כמה ירקות והם יאכלו. יש הצעות?

בלאדי, תרנגולות ארצישראליות, ערביות או איך

שתרצה לקרוא להן, כל התשובות נכונות
מדובר בתרנגולות מעורבות שחזקות ואמינות ומתאימות למזג האוויר של הארץ, הן חיות הרבה זמן ומטילות יפה מאוד ביצים.

פסיונים זה עניין אחר

הן קטנות יותר והביצים הרבה יותר קטנות מאשר של התרנגולות, אבל אומרים שהביצים של הפסיונים יותר בריאות.

לא בדיוק

פסיונים? פסיונים זה העוף הקרקע שצריךהרבה מאוד טיפול צריך צומת לב והרבה השקעה במחיר של זוג פסיונים הכי פשוטים אתה יכול בהחלט לקנות כמה וכמה תרנגולות פסיונים מצטרכים אוכל יקר יותר כדי שתקבל מהם ביצים והם מטילים רק בעונה לא כמו תרנגולות ולכן ידידי אם אתה מתחיל אל תלך על פסיונים אם אתה משווה לגידול תוכים תרנגולות זה המקביל לתוכונים שכולם כמעט מגדלים ופסיונים זה כמו גידול ארה או גאקו ולכן אני ממליץ לך בחום לגדל תרנגולות בלדי

flamesweet

New member
אוקי אז אם ככה...

אין לי מאיפה להשיג את התרנגולות האלה באיזור שלי (איזור קירית מלאכי-רחובות-אשקלון-אשדוד). לפחות לא שאני יודע. אני כן יכול להשיג אפרוחים אבל אין לי כלכך איפה לגדל אותם. יש לי מרפסת שהיא בערך 5X3 מטר אבל היא בחוץ ורציתי לדעת האם אני יכול לגדל שם את האפרוחים?

למעלה