חדש ומגניב

Music Man XD

New member
חדש ומגניב

כמה קליפים / שירים חדשים ומגניבים מהזמן האחרון!

Music Man XD

New member
Kendrick Lamar - Alright

אמנם ההופעה הפרובוקטיבית (לא כמו שעשו ממנה, אגב. האמריקנים תמיד מגזימים) תפסה את מירב הכותרות בכל מה שקשור לקנדריק לאחרונה, אך אני דווקא רוצה לציין את הקליפ המעולה ששוחרר כדי ללוות את השיר האדיר הזה!

Music Man XD

New member
ריו - אומץ

צמד ישראלי נשי בשם "ריו", עליו שמעתי לראשונה בסופ"ש, משחרר מה שנראה כמו סינגל בכורה. אם מישהו מבין יותר בעניינן, מוזמן לתקן אותי. בכל מקרה, אחלה בחלה של דבר!

DAN1EL

New member
חמוד מאוד!

Grimes פוגשת את אמילי קרפל כזה.
&nbsp
אחת מהן מנגנת עם ריף כהן.

ערן1987

New member
אני יודע שאחת מהן (אור אדרי) היא הנגנית של

ההרכב הישראלי ההוא ששר באיטלקית וברח לי השם שלו!
&nbsp
חוץ מזה, זה חמוד ממש.

Music Man XD

New member
סעד למג'רד - למעלם

הדבר הזה כבש בחודשים האחרונים את העולם הערבי והגיע למעל 60 מיליון צפיות ביו-טיוב. הלהיט הערבי של הקיץ מגיע מסעד למג'רד, זמר מרוקאי, והוא נשמע כמו משהו שדי.ג'יי פרש רקח. שיר כיפי, והקליפ מצוין.

Music Man XD

New member
ריף כהן - Helas

על זה כבר דיברו כבר, אבל אנחנו בשרשור שנקרא "חדש ומגניב", אז אין סיבה לא להכניס גם את הסינגל החדש של ריף כהן האדירה, Helas.

שיר וקליפ מצוינים!

ערן1987

New member
קליפ צבעוני והיפסטרי וכל זה

אבל פחות התחברתי לשיר אותו הוא מלווה.

DAN1EL

New member
אני עף על השיר, וממש מחכה לאלבום!

שומע אותו כל יום.

ערן1987

New member
Meghan Trainor - Like I'm Gonna Lose You ft. John Legend

מייגן טריינור, האישה והבס, משחררת קליפ חדש לדואט שלה עם ג'ון לג'נד. עוד להיט?

ערן1987

New member
Jess Glynne - Don't Be So Hard On Yourself

סינגל חדש לבריטית הצעירה שמשחררת להיט אחרי להיט (Rather Be עם קלין בנדיט, Hold My Hand שלה ועוד).

ערן1987

New member
Jason Derulo - Cheyenne

אני לא סובל את ג'ייסון דרולו אבל הוא יצרן להיטים שהקהל לא ממש שבע ממנו, אז אולי זה דווקא כן יעניין מישהו.

RTur

New member
דווקא נראה שהאלבום החדש הזה שלו ממש טוב

חיבבתי את ג'ייסון כשהוא רק התחיל (Whatcha Say, In My Head וכו'), אבל באלבומים שאחרי הוא שחרר בעיקר שירים מזלזלי אינטיליגנציה וירד לי ממנו מאוד. אמנם השירים בהחלט היו ממש קליטים ולא מפתיע שהצליחו אבל לא הצלחתי להינות מהפופ שלו מלבד שני שירים (Don't Wanna Go Home ו- Breathing הם היחידים שאהבתי).
אבל השירים מהאלבום החדש שלו בינתיים ממש מוצלחים! לא שמעתי את כל האלבום אבל Want To Want Me, השיר הזה שאליו אני מגיב ונדמה לי ששמעתי עוד אחד וממש אהבתי. אני חושב שזו פעם ראשונה שאני אשכרה יכול להתייחס אליו ברצינות.
הקליפ הזה גם ממש יפה!

ערן1987

New member
לא אהבתי אותו מההתחלה

יש לו קול גבוה ומעצבן, ההפקות (כמו שאמרת) דביליות ונדושות ולמרות שהשירים שלו הם בסה"כ מדבקים מאוד - הם עדיין המיץ של הזבל.

ערן1987

New member
Selena Gomez - Good For You

סלינה גומז מתה שנשכח את הקטע שלה עם ג'סטין ביבר וגם שנחשוב עליה כזמרת פופ יותר רצינית. עד שהיא לא תעשה מעשה מיילי סיירוס כנראה שזה לא יקרה.

ערן1987

New member
Disclosure - Holding On ft. Gregory Porter

דיסקלוז'ר, צמד האחים הבריטי, משחרר את הקליפ לסינגל הקאמבק Holding On שמי יודע, אולי יגרום להם להצליח גם באלבומם השני.

DAN1EL

New member
לא מצליח לאהוב את זה.

אבל גרגורי פורטר עצמו מאוד מומלץ!

Music Man XD

New member
אותי זה אכזב.

סתם רמיקס לרמיקס. אבל הסינגל הבא הוא שיר עם סאם סמית', ולזה אני באמת מצפה!

למעלה