חדש, וקצת על הבורר:

חדש, וקצת על הבורר:

עלילה הסדרה מביאה את סיפורו של ברוך אסולין ראש משפחת פשע (משה איבגי) המשמש כבורר בעולם התחתון ובמקביל את סיפורו של נדב פלדמן (יהודה לוי), עובד סוציאלי ישר דרך, אשר נעקר מחייו השלווים ונשאב לתוך עולם הפשע. על הסדרה במציאות הבורר הינה דרמת פשע איכותית בת 11 פרקים, שהופקה ב'פרודקשן ווליו' מן הגבוהים בארץ, מבית היוצר של רשף לוי ושי כנות (תיק סגור, אהבה קולומביאנית). שחקנים משה איבגי יהודה לוי שלומי קוריאט חנה אזולאי-הספרי מאיה מרון אניה בוקשטיין שלום מיכאלשווילי ציון ברוך נטע גרטי עדי גילת יוסוף אבו-ורדה לירית בלבן אורי גבריאל פירה קנטור שאול מזרחי מירב פלדמן מתי הכל קורה
"הבורר" ימי שבת בשעה 22:00, החל מ-26 במאי, ערוץ 3HOT הפרק הראשון יעלה בבכורה ב-HOT VOD בראשון ה-20.5

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif רבה זה נשמע מעניין../images/Emo8.gif

רק למה תמיד דוחפים לכל הסדרות של הערוץ את יהודה לוי? זה לא נמאס כבר? כמה דמויות הוא יכול לגלם? בקצב הזה הוא יוכל גם לגלם מעודדת בלונדינית(וחתיכה כן חח) ולאף אחד לא יהיה אכפת

adi love noa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

צודקת גם אני חושבת שהגיע הזמן למצוא מחליף...

always be me mc

New member
נייס בהצלחה איתו!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif

אגב להגנתי יש לומר שאם לא היו לי בגרויות ובקושי זמן חופשי אז אולי הייתי מצטרפת אבל לצערי אני לא יכולה (אפילו הוצאתי את עצמי מהפורום של אחת הסדרות האהובות עלי מתוך מחסור בזמן
)

adi love noa

New member
בהצלחה לכם../images/Emo24.gif

ראיתי את הפרק הראשון ואהבתי
היתי מצטרפת אבל אני קצת עסוקה כרגע,אולי שיגמרו הלימודים אני אקפוץ

למעלה