חדש חדש חדש בטורנדו ספורט חנות אפשר לקנות

dalit82

New member
חדש חדש חדש בטורנדו ספורט חנות אפשר לקנות

בגדים באתר www.tornado-sport.co.il

bonbon27

New member
חבל...

בחיים אני לא אקנה בגד שלובשת אותו בובה בלי ידיים...אם כבר עושים אתר למה לא ללמוד משכנינו האמריקאיים...קצת חיים בבגדי הגוף...שיווק ומכירה איכותייים יותר

מה הקשר?!

למה שלא תקני בגד שלובשת אותו בובה בלי ידיים?? חושבת בדיוק ההיפך ממך: ככל שהפרסום יותר "איכותי" וגדול (כמו באמריקה) יורד לי החשק לקנות המוצר. מי שמשלם בסופו של דבר על כל הדוגמנות, הדפים המבריקים והעבים וכו', זה כמובן הצרכן, ואני מעדיפה לבחור בעצמי על מה אני משלמת ולקנות בגד גוף מבלי להצטרך לשלם על זה שנסטיה ליוקין הצטלמה עם אותו בגד גוף. באמריקה הכל יותר גדול ויותר "וואו" - בכל התחומים, לא רק בפרסום בגדי גוף, וזה לאו דווקא דבר חיובי, לפעמים אפילו מגעיל. חוץ מזה שגם באמריקה לא כל הבגדי גוף הם של GK או AF שמפרסמים בגדול, יש גם מלא חברות אחרות שמפרסמות בדיוק כך. אני למשל קניתי מארה"ב בגד גוף snow flake שהוא ממש ממש יפה ואיכותי ואני מרוצה ממנו מאוד למרות שבתמונה הוא היה על בובה בלי ידיים! נורא מוזר שאת חושבת שהשיווק והמכירה פה פחות איכותיים, אני ממש לא מבינה למה.

bonbon27

New member
כמישהי שעוסקת הרבה בשיווק...

עדיף לדעתי לא לפרסם הלינק המצורף לפני ש...האתר מכיל את כלל הנתונים למכירה, מחיר בגד גוף, קניה שלמה און ליין...כרגע נחשפים לאתר לקוחות פוטנציאלים שלא יכולים לעשות עם התמונות הללו כלום...לא יודעים מחיר ולא יכולים להשלים הקניה ולכן עדיף להשקיע עוד מעט לפני שמפרסמים אתר ירוד כ"כ...בכל מקרה לא צריכים את נסטיה כדי לפרסם, יש ילדות יפיפיות בישראל שצילומם לא יוביל לעליה במחיר בגדי הגוף. בואי נכנס לפרופורציות...

תמיד אפשר לשפר עוד ועוד

אתר אינטרנט טוב ככל שיהיה, תמיד יש מקום לשיפורים, וכמובן בפרסום תמיד יכול להיות יפה יותר, גדול יותר ומושקע יותר. לא להעלות לרשת אתר בגלל שאין בו מחירים וקנייה און-ליין זה לא רעיון טוב לדעתי, ובטוח עדיף את האתר הזה על כלום, פה את לפחות יכולה לראות את הדוגמאות ולצלצל להזמין בטלפון וללא האתר אין לך את האפשרות הזו. ברור שיש מה לשפר באתר, ולא רק מבחינת שיווק אלא גם מבחינה מקצועית (כמו למשל לכתוב "התעמלות מכשירים" ולא "התעמלות קרקע"). יש באתר גם תמונות של הבגדי גוף על מתעמלות (קטגורייה "על הבמה"). בשביל מישהו שרוצה לקנות בגד גוף, מה זה משנה מבחינתו אם הבגד יושב על בובה או על ילדה?

dalit82

New member
היי אני ממש שמחה לקרוא את מה שרשמתן

היי אני מאוד מודה לכן אנחנו מאוד משתדלים שהבגדים יראו טוב כי הם באמת יפים ואכותיים . נועה אני ממש מודה לך ואני אשמח לשוחח איתך בטלפון ולהודות לך אישית על שאת תומכת בנו כך. תמיד קהל לקוחותינו עבדו איתנו ברמה האישית, בגלל זה האווירה אצלינו היא בייתית ואנחנו מכירים כול לקוח באופן אישי .אנחנו כחברה שמייצרת בגדים כחול לבן בארץ ברמה מאוד גבוהה מייצרת בגדים לנבחרות בישראל שמייצגות אותנו בעולם ובארץ בכבוד רב. וכמובן המחירים נוחים ומיוחדים למתעמלות בארץ . האתר כרגע עבר ויעבור שינויים אנחנו מתנצלים על חוסר הנוחות מפני שהוא משתנה בהתאם למוצרים ולביקוש . בברכה דלית חן מנהלת פרסום והשיווק טורנדו ספורט 04-8754177

למעלה