חדש חדש חדש - הצחוק טוב לבריאות

shiri 80

New member
חדש חדש חדש - הצחוק טוב לבריאות

אחרי פעם שניה ששומעת את השיר ההודי צ'ורי צ'ורי וכמעט נשפכת מצחוק על האופניים (תראו את הסרט תבינו ) עלתה בליבי השאלה (נו נו אז שניה תשקיעו מחשבה ) מה יכול להצחיק אתכם באמצע אימון תשובות מקוריות כמו גם פדיחות שקרו יזכו את השולח בדיסק וחולצה

ahuvaw

New member
רוצה לצחוק?

תבואי פעם לשעור ניסיון אצל קובי אפלבוים. עובדים קשה וכמעט נחנקים מצחוק. גדול.

talis2

New member
מה את מחלקת חולצות ....

יש כאלה שעוד לא שילמו על הקודמת.....

Tami661

New member
אני צוחקת מ...

פעם, (לא כל כך "פעם" אבל היום כבר הרבה פחות) האגף השמאלי במכון היה מעין "טאבו" של ה-
. וכשבאורח מקרי (כמו באחד מימות שבוע זה
) שהן כולן מתכנסות בגוש אחד באגף ההוא, ואורות האולטרא נדלקים... וואווווו איזה מחזה מרהיב
לא יכולה להסתכל לכיוון מבלי לצחוק
מה מצחיק אותי? המחשבות שרצות לי בראש: 1. איך בדיוק מתבצעת התקשורת והתיאום בינהם להתרכז באגף אחד, מוזר... גלי קול לא זיהיתי וגלי מוח? המממ... לא נראה לי
(סתאאאאםם... בדיחה, אניקה, בדיחה
) 2. מהרהרת בלב שזה נחמד שיש דברים שדווקא בחושך הם מוארים (השילוב של חמצן+אולטרא... אפקט זרחני) 3. הבלונד... זה צהוב, נכון? וצהוב... במרוצי מכוניות, מסמל זהירות
. אסור למכוניות לעקוף זו את זו אם מונף דגל צהוב... מישהו הסביר להן שזה תופס גם על אופני סטודיו?
טוב, די! הכל בצחוק... שמישהי לא תיפגע כאן ותהרוג אותי
זה רק מקינאה, תאמינו לי
(אבל אני באמת לא אשמה שזה מצחיק אותי בשיעור)

ennicka

New member
../images/Emo12.gif |מגרדת בראש במבוכה|

לא הבנתי
ובכלל שתדעי לך גברת מנהל, כל העניין הזה על בלונדיניות...זה פשוט לא נכון. זה הכל סתם סטינגה

אותי לא מצחיק כלום... ../images/Emo10.gif

ובמחשבה שניה, טלי מצחיקה אותי כשהיא מצחקקת מהפרצופים של ג'קי...
ג'קי מצחיק אותי כשהוא שר בהודית באמצע הדיווש...
שירי מצחיקה אותי כשהיא רוטנת שאני מנגבת עליה את הזיעה..
תמי מצחיקה אותי כשהיא זורקת בדיחות ומשפטים שנונים באמצע הדיווש...
לסיכום, אתם מצחיקים אותי !

talis2

New member
אז ככה....

מצחיק אותי שהמלך במצב רוח טוב מצחיק אותי שהוא גורם לבד"צ לעשות ג'אמפס מצחיק אותי כשג'קי... טוב ג'קי תמיד מצחיק אותי מצחיק אותי כטל מורחת עליך זיעה והפרצוף המזועזע שלך עוד יותר תמי מצחיקה אותי כי היא תמי היא רק תצחק ואני על הרצפה מצחיקים אותי שירים הודים וגופיות כתומות שנתפרו מסרטים של ההתנתקות התוכי מצחיק אותי בכול פעם שהוא פותח את הפה.... בקיצור כולם עם שאני אתכם אני רק צוחקת ! והכי מצחיק אבל הכי מצחיק זה מדריכים שחושבים שהם יודעים לדווש או מתאמנים שבטוחים שהם מדריכים או מתאמנים ומדריכים שיוצאים באמצע השיעור החוצה ומשאירים אותי הפולניה לבד בחושך... עכשיו מי צוחק ?

למעלה