חדש! חדש! חדש! חדש! חדש! חדש!

maayan15

New member
עוד משהו...

קרוליין..רעיון בשבילך...אל תשימי באותו יום 3 דברים...תשימי דבר אחד במשך 3 ימים....כי אח"כ שלא תשימי אנחנו נכעס ונגיד שיש לנו מנהלת פושטית! (אם אתם זוכרים את המונח מימי הפוגואים...)....חחח....סתם.... באמת..מי זה ג´ק וותרול?

CarolineKinney

New member
חדש! חדש! חדש! חדש! חדש! חדש!

פינת הספויילרים של פיית עלתה ותוכלו להיכנס אליה דרך המאמרים או דרך הקיצור שרץ למעלה בפורום מה עוד? זוכרים את המילון שכתבתם לפני הרבה זמן??? בטח שכחתם אותו וחשבתם שכולם התעלמו ממנו אז לא ! אני שמרתי אותו שכללתי אותו ואני גאה להציג את המילון הרשמי מאת חברי הפורום שנמצא גם במאמרים בחברי הפורום כותבים ותוכלו להיכנס אליו גם מהקיצור למעלה בדפי הפורום, אם תרצו לשנות או להוסיף אתם מוזמנים לשלוח לי מסרים תהנו

maayan15

New member
או.קיי...יש שני דברים במילון שלא...

הבנתי.. 1. האוורד בלוותר זה אחד מהאשים בביג קיו/ההוא מפולבוי/ מישהו אחר? 2. מי/מה זה קלייר?

netaK

New member
תשובוץ...

האוורד זה הזה שכתב את הכתבה על בריאן, הסופר ההוא וקלייר זאת אחותו המעבצנת של בריאן

CarolineKinney

New member
אז ככה

הווארד בלוותר הוא הסופר/עיתונאי שכתב את ההשממצות על בריאן בפרק של גאים כברק וקלייר היא אחותו של בריאן, זאתי עם שני הילדים הקרציות שהשתוללו לו בדירה בפרק שאמא שלו גילתה שהוא וג´סטין

faith2

New member
קרוליין!

דבר אחד יש לי להגיד עלייך! אין, אין עלייך!....כאילו את ממש מבצעת את העבודה שלך בצורה מדהימה!! כל הכבוד!!

CarolineKinney

New member
תודה... תודה... אני משתדלת

ולהצעתה של מעיין לשים דבר אחד כל יום על תדאגי יהיו עוד דברים שימלאו את הפורום כל הזמן ולא יהיה פה משעמם מבטיחה

ועוד כמה דברים למילון:

הצמיד צדפות של בריאן, רון ליפמן(אחד מהמפיקים), רוברט משו(בן),ושואו טיים... זהו

למעלה