חדש ~ חדש ~ חדש ~

Adrienne

New member
חדש ~ חדש ~ חדש ~ ../images/Emo168.gif

שמתם לב למשהו שונה בפורום? פינת המאמרים!!! פתחתי את הפינה והכנסתי לה מילים של שירים, בינתיים קיימים שם רק שלושה שירים - wherever u will go, adrienne, could it b any harder. אני מזכיר לכם שלמי שבא לכתוב מאמר על הלהקה, לא חשוב באיזה נושא, שיכתוב וזה ישר יעלה... תהנו...

Wizzy Boy

New member
האא, ניצו"שים! ../images/Emo41.gif

הרגע קיבלתי את הדיסק הראשון שלי של TC.. קמינו פאלמרו
האא, ויש לי מומולדת מחר, BTW
ואני יהיה בן 11

Dror Lavie

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif תקבל ../images/Emo77.gif

שהיא
ים!

תודה ../images/Emo6.gif אגב, זה הניק החדש שילי!

מה אתם אומרים עליו ? הא ? לקח לי שעות להכין אותו

Charmed 4ever.

New member
אוווווווווו!!!!!!!!! רולז!!!../images/Emo9.gif

ואם אני כבר כאן... אז........... יש באתר הזה... בבחירת האפשרות Muzic אפשרות Video שם יש קליפ מומלץ ביותר: 20 דקות הופעה של אלכס וארון בשירים: Adrienne Could it be any harder Where ever you will go Stigmatized בביצוע אקוסטי!! שווה ביותר!!!!!!!!!! יש לי את הקליפ הזה על המחשב כבר המון זמן והייתי מכורה אליו ואובססיבית אליו למשך הרבה זמן עד שהוא הפסיק לעבוד בצורה חלקה... (כל הזמן היו הפסקות מעצבנות) ועכשיו ראיתי אותו.. והוא עבד מצויין! קליפ שווה! התיאור שלו באתר הוא: The Calling LIVE in the 95.8 FM Capital Living Room in London (July 2002). שווה ביותר! ובסטיגמטייזד (שאותו ראיתי הכי הרבה כי כל הזמן העברתי אליו) רואים את אלכס לועס תוך כדי השיר *מתמוגגת*

Dror Lavie

New member
רועי! אתה יודע בכלל מה פירוש השם

החדש שלך? לא נראה לי שהיית קורא לעצמך ככה אם היית יודע מה הפירוש STIGMATIZED= הכפשה/מוכפש קצת פאדיחות לא? דרור

Adrienne

New member
לא! ניצן, את מכל האנשים ../images/Emo168.gif

אמורה לדעת! כמו שאני בחרתי את השם, לא בחרתי אותו בשביל שחצי מהעולם אם לא כולם יחשוב שאני בת(אני לא ואני לא מתכוון להיות), אלא בגלל שזה שם יפה! סטימטייזד הוא גם שם יפה וממש מתאים, הוא אפילו יותר יפה מאדריאן!

Dror Lavie

New member
צודק אבל זה כמו לקרוא לעצמך

מושפל! היית קורא לעצמך מושפל? כאילו באנגלית לא כולם יודעים את הפירוש אז סבבה אבל אני לא הייתי קורא לעצמי ככה, בכל מקרה ובקשר לשם שלך, לא אמרתי לך על זה? על הפעם הראשונה שדיברתי איתך אמרתי לך: "אתה יודע שאדריאן זה שם של בת, נכון"? אז זהו, מוכפש או לא מוכפש אני תמיד UNSTOPPABLE!

Yifat_Rules

New member
אני עוד שניה בוכה

http://stream3.capitalinteractive.co.uk/video/capitalfm/calling_lo.wmv או מי גודדדדדדדדדדדדדדד כנסו לhttp://thecallingband.has.it/ אמאלה תמיד ידעתי אליו אבל רק עכשיו היתייחסתי אמאלהההההההה

Charmed 4ever.

New member
זה בדיוק הקליפ שאני דיברתי עליו

בהודעה שלי בשרשור שהפך לשרשור מזל"טים לרועי.... קליפ מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!

Charmed 4ever.

New member
אבל... עדיף לראות את ה HIGH...

כי בו המסך קצת יותר גדול... ו... אם תראו את סטיגמטייזד מספיק פעמים תדעו גם אתם כמוני מתי רואים תנופת שיער של אלכס ומתי לעיסת מסטיק........... וואאאאאאאאאהההההההההה אני מתמכרת לקליפ מחדש... ולחשוב שעד אתמול הוא לא עבד למשך חודש!!! רולזזזזזזזז!!!!!!!!!!

למעלה