*חדש*חדש*חדש*

• פותח הנושא BustA
  • פורסם בתאריך

BustA

New member
*חדש*חדש*חדש*

שלום אנשים, אני חדש פה בפורום ובלל בתחום, אני בן 14 מירושלים ורציתי לשאול באיזה סוג של צבעים ודפים אתם משתמשים, ואיך משתמשים במחשב כדי לשפר את הקומיקס, תודה

*שלום*שלום*שלום*../images/Emo13.gif ברוך הבא

אני משתמש בדף מדפסת ועט עיפרון,למיטב ידיעתי במחשב משתמשים בעיקר לצבוע.

ננסק

New member
היה פעם אצל PvpOnline.

תיאור מפורט למדי של תהליך העבודה, כל הדרך אל המחשב. אלא שלפני שבועיים עשה סקוט (הצייר) מהפיכה בפורמט של האתר, והחליט להחביא את זה איפשהו במעמקיו. אולי הוא בכלל מחק את זה. את יכול לשלוח לו מייל ולבקש שיקפיץ לך את הכתב המקורי, או משהו. הוא איש שמאוד עונה למיילים.

¥EleVatioN¥

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

ברוך הבא אני משתמשת בעיפרון רגיל ודף שורות-כי אני עקומה אבל אני מציירת גם בדף חלק
ואני לא צובעת

BustA

New member
אני מרמות

ובימים הקרובים חבר שלי יסרוק לי את העבודות שלי אז אני אעלה אותן והתכוונתי איך קוראים לדפים ולצבעים המקצועיים

effigy

New member
well.com

אני משתמש במקלדת.. אהם.. כי אני לא מצייר

chatenoire

New member
ברוך הבא

דפים: ב"ארינאה" אני משתמשת בעמודים מיוחדים לקומיקס של חברת BlueLine (אפשר להזמין דרך דיאמונד), עמודים קשיחים למדי בגודל שמתאים לפרופורציות של עמוד קומיקס, בערך פי 2 בגודל. באלוניה, לעומת זאת, השתמשתי בדפי מדפסת רגילים בגודל A4, שעבדו בסדר גמור. צבעים: אני אישית צובעת בפוטושופ. יש מגוון שיטות צביעה, החל מטושים (כמו טושי פנטון הידועים, שעולים המון ומסרטנים), דרך צבעי מים ואקריליק (אם יודעים להשתמש בהם, אפשר להשיג תוצאות מעולות, ראה אלקס רוס) וכלה בצבעי שמן, פסטלים, ובעצם כל מה שעובד לך. הרעיון הוא לבחון כל מיני שיטות ולהגיע לבד לכלים שאתה מעדיף ונוח לך איתם. בהצלחה!

BustA

New member
תודה רבה

אבל כשאת כותבת על טושי פנטון המון, לכמה בערך את מתכוונת?

chatenoire

New member
פנטון

בערך 25 ש"ח לטוש ברשת ארטא. יש את הטושים של פריזמה-קולור, שלדעתי עולים "רק" 3 דולר ומשהו לטוש. מומלץ רק אם יש לך הרבה ספר-צ´יינג´ ורצון עז להתעסק עם טושים.

למעלה