חדש חדש חדש...

ƒan†a

New member
חדש חדש חדש...

שרוכים לפלאפון(או איך שתרצו לקרוא לזה)

ƒan†a

New member
נכון!!

מעמד לפלאפון

ממש חורף אצלך

ומה יהיה בקיץ? תעשי מעמד של חתיכה בביקיני ועגילים עם שמש? חחח... אהבתי במיוחד את הצמיד

ƒan†a

New member
ומראת עץ

בשילוב של פימו... היה לי קשה לצלם אותה אז תסלחו לי על האיכות וזהו להפעם
עד הפעם הבאה.............

../images/Emo13.gifאיזה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

הסטנד לפלאפון מתוק ומשעשע
והצמיד מקסים

פינקי 1

New member
הצמיד מדהים והמעמד לטלפון רעיון

מדליק ביותר מקסים ומתוקי

תומסקה

New member
מישהי פה אוהבת את החורף...../images/Emo113.gif

הצמיד שושנים יפה מאוד
ולגבי הבובה- האם יתכן שנשברה לה היד והדבקת אותה עם דבק מגע? אם כן, יותר מומלץ לך להדביק את האברים שנשברים לך עם דבק 3 שניות או עם E-6000, הם שקופים ולא יראו שהדבקת בכלל... אם היד לא נשברה וזה רק נראה לי... קבלי טיפ ממני...

ƒan†a

New member
חחחחחחחחחח כן רציתי לראות מתי מישהי

תגלה חחחחחחח... היא עשתה לי ממש צרות הבובה הזו חחחחח אחרי האפייה גיליתי שהידיים היו קרובות מידי לגוף והפלאפון לא נכנס.. ואז נשברה אחת הידיים אז שברתי את השנייה וכך נוצרה לה בובה גידמת.
ואז אפיתי 2 ידיים בהתאם לצורת השבר והדבר בדבק מגע... וכן לצערי לא היה דבק 3 שניות...הוא התייבש למוות. סיפור קשה עם הבובה הזו אבל אני אוהבת אותה גם עם השברים חחחחח היא עושה לי זיכרון מצחיק

תומסקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תפסתי אותך ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

לפני האפייה היית צריכה לבדוק אם הפלאפון נכנס, זה היה חוסך לך המווון בעיות...
וגם פעם האבה תתקעי קיסמים (לפי מה שאני רואה עשית ככה עם הכפפות?)(חח ממש גשש בלש אני
) ככה תוכלי לשחרר את הידיים אחרי האפייה ואז להדביק אותם וזה יראה מושלם!
וגם אם אין לך דבק 3 שניות, מניחים את הבובה בצד עד שאת קונה דבק. או- בשביל מה יש לך כבר רישיון?!?!?!? אוי יש לי כבר תוכניות מכאן ועד הודעה חדשה מה אני אעשה עם הרשיון שלי...
זהו, כמה טיפים לשיפור לפעם הבאה, אבל הבובה מאוד מוצלחת! אם יש לך שאלות רק תשאלי...

למעלה