חדש-חדש-ישן

dar dahan

Member
חדש-חדש-ישן ../images/Emo6.gif

היי לכל הבנות פה (הגיעו לפה בנים?)... אני בחודש אפריל או מאי השנה הגעתי לפה, אבל מכל מיני סיבות ברחתי לי לאחר חצי חודש, אבל אני מקווה להשאר הפעם יותר. ד"א חשוב לי להבהיר שאני לא ברחתי בגלל יתר נשיכות, פשוט יצאתי להפסקת מקפליי, אבל חזרתי, כאשר אני מבין במוזיקת רוק, פאנק פופ, מטאל הרבה יותר (וגם חולה על זה יותר)... נ.ב הכרות מחודשת, קוראים לי דר, אני בן 17 (מישהי פה, אם היא ל ברחה נולדה בתאריך שלי 2.6 רולז!), גר בבאר שבע, אוהב כל מוזיקה שיש בה גיטרות (בעיקר רוק, מטאל ופאנק פופ וגם בלוז וקאנטרי). האהבה שלי למוזיקת גיטרות (חחח ) החלה כהתאהבתי בבחורה מהשכבה שלי, שלא בדיוק שמה עליי בגלל שאני חנון (אחד כזה שלא מתייחסים אליו ולא מכירים אותו באמת), ואני עברתי איזשהו שינוי בגלל זה, בין השאר הבנתי שהיא אוהבת רוק (ליתר דיוק פאנק פופ, ורוק ישן) והתחלתי לשמוע את סימפל פלאן, משם עברתי ללינקין פארק, וגם למקפליי (ידיד טוב שלי המליץ על הלהקה), גם קצת גרין דיי, ואז התחלתי לשמוע כל מיני סוגי מוזיקה שקשורים מטאל (צ'ילדרן אוף בודום, מטאליקה, מגאדת') משם עברתי לביטלס, ולפני חודש וחצי התחלתי להיות מעריץ של להקה שחבתי שהיא להקה גרועה (Queen
)... מצטער על החפירה, חחח
...

m o r 1 0 2

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

חח,וואי יש לי הרבה להגיב לך
קודם כל,אני מור,בת 15
קודם לא כל שיר שיש בו גיטרה הוא יפהXD,לדעתי זו טעות... אלא שירים שיודעים לנגן על גיטרה בצורה נכונה וכמובן שהסלואים שהם הדבר הכי חשוב
בשירי רוק,הארד רוק וכו'.... אני גם חולת גיטרות
אובססיה מטורפת!@#$%* אוהבת במיוחד הארד רוק... אני מאוד ממליצה לך לשמוע בון ג'ובי
,תאמין לי שלא תתחרט... הם משלבים כ"כ הרבה סיגנונות:קאטרי,רוק,הארד רוק באמת שווה
לינקין וסימפל הםרק להקות פאנק רוק...וזו רמה יותר נמוכה.... הלהקות האיכותיות באמת הם:מטאליקה,בון ג'ובי,אירוסמית,גאנס, קווין,ביטלס,דיפ פרפל כולן להקות מדהימות
אני ממליצה בחום,דעתי האישית שהמוסיקה של פעם הכי טובה בעולם
שמתחילים לדבר איתי על מוסיקה,אני לא יכולה להפסיק... זה חלק נכבד וחשוב בחיים שלי
!@#קשה לחיות בלי זה! אז תגיד על להקה גרועה לפני שאתה שומע אותה
קווין הם אחת הלהקות הנסגדות שהיו
אז סורי על החפירה,ושתהיה לך השתלבות מהירה

dar dahan

Member
כן אני יודע...

פעם חרשתי על לינקין, אבל היום הם לא יותר מלהקה נחמדה עבורי... ד",א לדעתי הבריטים יודעים לעשות רוק/טאל וכו', ולמרות שמקפליי נחשבים פופ (בעע) רוק, אני חושב שהם יותר קורבים לרוק קל מאשר לפופ, והם מזכירים בניגנה שלהם להקות של פעם. וכן הרוק של פעם זה היה הרוק, ואני מכיר את הלהקות ששמת, כמובן שלא רשמתי את כל הלהקות שאני שומע. את מכירה אגב מבריטניה את להקת ELO (Electric Light Orchestra ) השיר הכי טוב שלהם (Mr Blue Sky) הוא שיר נהדר, אם את לא מכירה אני ממליץ לך על השיר הזה. ואת הגאנז (של פעם!) את אוהבת (בון ג'ובי יותר מדי מזכירים לי אותם ואני נזכר ישר בסלאש וככה זה עובר הלאה) והכוונה שלי בגיטרות זה לא כל מוזיקה כזאת, אבל יש ויש. אני חייב לציין שאני גם אוהב את אבריל לאבין (יש לה שירים יפים, והיא עדיפה על רוב הזמרות שיש בארצות הברית). זהו חפרתי רצח, חחח
...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif בדיוק כתבתי לך על ELO

(Mr Blue Sky
עוד שיר מעולה שלהם זה, ובכן כמה מהאהובים עליי sweet talkin' woman ואיך לא.. the diary of horace wimp אומג אני גם ממש ממש אוהבת את rockaria.. יאו איזה קטע שבדיוק המלצתי לך עליהם XD איך חשבתי עליהם באותו רגע לא מובן לי חח

m o r 1 0 2

New member
ברור גאנס של פעם!!../images/Emo168.gif

חח,אני אוהבת בון ג'ובי יותר מדי כי הם הלהקה הכי אהובה עליי
!@#$%^&* אני מכורה אליהם ברמות קשות מאוד-10 דיסקים
טוב סלאש זה בכלל אגדה!@#$% עליו יש לי חפירה שלמה
חח,אוקיD: לא סובלת את אבריל
פעם אהבתי,לדעתי היא השתנה וחבל

sweet shir

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי. XD

בכל מקרה, ברוך הבא:) אני שיר, בת 16 מרעננה. השתלבות נעימה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני חושבת שאני זוכרת

מישהו עם הכינוי שלך... נדמה לי... דר.. פעם שניה שאני שומעת את השם הזה XD הוא לא כזה נפוץ.. בכל מקרה.. אני מיכל או מיקי, איך שבא לך.. אני בת 18 ו-3 חודשים
מקרית ביאליק.. אני בדיוק כמוך אוהבת כל דבר עם גיטרות.. בערך פופ, רוק פופ, פאנק.. פאנק רוק כל אלה.. וקצת סקרימו חח כאלה.. אני חולת מוזיקה לפעמים תו אחד בגיטרה גורם לי לריגוש והנאה בלתי נפסקת
גרין דיי
לינקין
מקפליי
XD אם אתה פתוח לעוד להקות אתה צריך לבדוק את השרשור של המוזיקה שיש לנו למטה.. יש אותו כל שבוע בו אנחנו ממליצים על להקות וזה.. תשמע...electric light orchestra יש לי אלבום כפול שלהם והוא ממש טוב, הם מעולים.. להקה ישנה כמובן, יש לי את כל הדיסקים של הלהקות הישנות חח
תהנה.. ומצטערת על החפירה

dar dahan

Member
שמתי לב לחתימה שלך, חחח

סרטי בחזרה לעתיד הם סדרת הסרטים האוהבים עליי, דוק ומקפליי, חחח
איך הייתי רוצה להכיר דוקטור מטורף כמו אמט בראון ולנסוע איתו בזמן...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifגם עליי.. יש לי את כולם באריזה של

DVD מפוארת
עם כל התוספות וזה... זה היה הדבר הראשון שקניתי אחרי שקיבלתי משכורת ראשונה בעבודה חחחח טריולוגיה גאונית
למרות שהסרט השלישי קצת מעצבן אותי בגלל הקלרה הזאתי
חח אני לא סובלת אותה משום מה..

dar dahan

Member
וואו, גם לי יש את הטרילוגייה וגם אני..

ל אוהב את הקלרה הזאת, כי היא גונבת את הדוק ממרטי, חחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחח זהו בדיוק מה שאני חושבת

היא גונבת את הדוק ממרטי חחחח היא שיבשה להם הכל
מרטי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת תמיד יכולה לבדוק פה

www.imdb.com פשוט תכתבי את השם שלה וזה יתן לך את רשימת הסרטים שבהם היא שיחקה... האתר הזה פשוט הציל אותי כ"כ הרבה פעמים XDD

אה תודה..

גם אבא שלי אמר לי לחפש שם.. חיפשתי אבל אני לא רואה שהיא שיחקה שם למרות שאני בטוחה בזה ><

../images/Emo187.gif השתלבות נעימה ../images/Emo13.gif

שני , 14 , חיפה D: התשלבות מהירה \ נעימה .

למעלה