חדש\ישן מאוד

DevilOfMist

New member
חדש\ישן מאוד

שלום ^____^ אני הייתי כאן לפני מלא זמן ומשום מה הפסקתי להתחבר,בהתחלה הייתי OFERKKK אח"כ הייתי DamonOfMist (חח איזה עילג אני,כתבתי demon בשגיאות כתיב,וזה בכלל אמור להיות שטן לא שד -.-") ואז משום מה הפסקתי להתחבר. עכשיו אי חוזר! D: אז..YAY! אני לא רואה שינוי עצום,אפנגירלז,פאנגירלז וכמה מעריצים,מה שהכי מצחיקק זה שבליץ' היא שונאן ואני מכיר יותר מעריצוץ ממעריצים לסדרה P: אז..אממ קבלו אותי בצהלה וששון או משהו X__x ודרך אגב,אני בפרק הכי מתקדם של בליץ',תופה קבוע מפרק 24 ומחזיק בבעלות הכרך הראשון של בליץ' (מתכוון לקנות את השני והשלישי).

DevilOfMist

New member
לא התכוונתי לזה ככה XD

אני לא שוביניסט! פשוט בזמן האחרון מלא בנות אוהבות קודמו (איישילד,נאורטו,יוגיהו וכמובן בליץ') ואני לא מכיר בן אחד שאוהב שוג'ו.. נו שיהיה..עולם חדש וכאלה XD GO GIRL Power!!

keep smiling

New member
אני מכירה בן שאוהב שוג'ו.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

Envious

New member
XD יהיה בסדר כפרה ~

ודווקא זה ידוע שהרבה בנות מעדיפות שוג'ו P:

JeeChan

New member
דבר ראשון ברוך הבא D: *_*

דבר שני אני אוהב שוג'ו D: דבר שלישי, אומנם אכן מבחינה דמוגרפית שונן אמור לפנות למין הגברי, ושוג'ו לקהל היעד הנשי, אך במציאות זה בכלל לא כך, רוב הבנות אוהבות שונן, ותתפלא כמה מעריצים יש לשונן לעומת שוג'ו, זה איננו דבר כל כך חדש, פשוט בתקופת האינטרנט זה יותר בולט ^0^ סליחה על ההרצאה ^^

DevilOfMist

New member
יאי!עכשיו אני חכם יותר!

אולי עכשיו תכין אותי למבחן במטמטיקה שבעוד שבוע?חומר של כיתה ז' מה אכפת לך -.-" XD בעע סתם,בסך הכול ידעתי שיש בנים שאוהבים שוג'ו אבל הכרתי רק שניים כאלה ולא באופן אישי ממש (הם רק ביקשו הורדות לכול מיני שוג'ואים בפורום אנימה)... אני ממש לא האחד שיגיד במה לצפות ובמה כן... ו..אולי גם אני עשוי לאוהב שוג'ו,הדבר הכי קרוב לשוג'ו שראיתי (בלי להירדם באמצע) היה מידורי נו היבי XD שזה לא בדיוק שוג'ו... שיהיה... תודה לכולם ^___^

DevilOfMist

New member
*משתתף לסגידה*

בעודי לובש חולצת I *לב* SEIJI P: חבל שיש רק 13 פרקים,נו טוב,לפחות ככה היא לא נמרחת...

למעלה