חדש ישן מנשמע פה? ולאן נעלם עידו? זכרתי שעידו והוד ניהלו פה
ה הוד11 New member 28/8/06 #2 רועי באת בעקבות הזמנה שלי אני מבין עידו כותב פה לא הרבה כבר כיוון שהוא מנהל ארבעה פורומים שונים ולא נראה לי שיש לו זמן אבל הוא כתב פה לפני יומיים. אבל רוב החבר'ה הוותיקים עודם פה
רועי באת בעקבות הזמנה שלי אני מבין עידו כותב פה לא הרבה כבר כיוון שהוא מנהל ארבעה פורומים שונים ולא נראה לי שיש לו זמן אבל הוא כתב פה לפני יומיים. אבל רוב החבר'ה הוותיקים עודם פה
ה הוד11 New member 28/8/06 #5 היום הפורום הזה הוא חלק מטיפקס.קום הפורום הזה החליף את הקודם בתור הפורום הרשמי של טיפקס והוא מופיע באתר הרשמי
היום הפורום הזה הוא חלק מטיפקס.קום הפורום הזה החליף את הקודם בתור הפורום הרשמי של טיפקס והוא מופיע באתר הרשמי
ה הסייד הנודד New member 28/8/06 #6 רועי מה המצב כיף לראות אותך פה שוב, בנזונה של ציטוט, רק השנה היא 1973......
R RoieL New member 29/8/06 #7 נכון, אבל ווטרס כתב אותו בשנת 1972 השירים לא נכתבו בבת אחת.. מאני, אגב, נכתב כמעט 20 שנה לפני שהוא הוקלט.. ותציץ בפורום פינק פלויד, יש לי שם שאלה אליך..
נכון, אבל ווטרס כתב אותו בשנת 1972 השירים לא נכתבו בבת אחת.. מאני, אגב, נכתב כמעט 20 שנה לפני שהוא הוקלט.. ותציץ בפורום פינק פלויד, יש לי שם שאלה אליך..