חדש כאןן אניי חדשש בפורוום הזהה ואניי מקווה שתקבלוו אותיי חחח
C cosmic12 New member 3/10/10 #1 חדש כאןן ../images/Emo13.gif אניי חדשש בפורוום הזהה ואניי מקווה שתקבלוו אותיי חחח
C chyio New member 3/10/10 #2 welcome ספר קצת על עצמך, מאיפה, בן כמה... השיר האהוב עליך של גאגא (חוץ מבאד רומנס, זה מובן מאליו!) ומה אתה חושב על זה שהיא מתחתנת, כי אני לא אוהבת את זה בכלל.
welcome ספר קצת על עצמך, מאיפה, בן כמה... השיר האהוב עליך של גאגא (חוץ מבאד רומנס, זה מובן מאליו!) ומה אתה חושב על זה שהיא מתחתנת, כי אני לא אוהבת את זה בכלל.
N Nens333 New member 3/10/10 #5 ../images/Emo245.gif גם אני הצתרפתי לפני כמה ימים והיי, עכשיו אני לא הבן היחיד פה השתלבות נעימה!
C cosmic12 New member 4/10/10 #8 ../images/Emo13.gif על עצמי לבקשתכם ../images/Emo13.gif אניי בן 15 עוד מעט 16 ומת על ליידיי גאגא ! הדבר שאני הכי אוהב בה זה הפרובוקטיביות שבה ! השיר שאני הכיי אוהב שלה הוא Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) אוהב את הקצב ! שמחח שקיבלתם אותיי יפה
../images/Emo13.gif על עצמי לבקשתכם ../images/Emo13.gif אניי בן 15 עוד מעט 16 ומת על ליידיי גאגא ! הדבר שאני הכי אוהב בה זה הפרובוקטיביות שבה ! השיר שאני הכיי אוהב שלה הוא Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) אוהב את הקצב ! שמחח שקיבלתם אותיי יפה
L limors2 Active member 4/10/10 #9 אה אה../images/Emo99.gif http://www.youtube.com/watch?v=p-pRJE3kTGw
N Nens333 New member 4/10/10 #11 שראיתי את הקליפ בפעם הראשונה לא האמנתי זה לא היה אז הסגנון שלה (וגם לא היום)... הקליפ מתוק כזה ותמים (ואיכשהו משלב הרבה מיניות בו יחד עם המתיקות והתמימות ), והיא מזה לא "מתוקה"... ואני מת על התלבושות ועל הסטיילינג בו, עשו עבודה טובה!
שראיתי את הקליפ בפעם הראשונה לא האמנתי זה לא היה אז הסגנון שלה (וגם לא היום)... הקליפ מתוק כזה ותמים (ואיכשהו משלב הרבה מיניות בו יחד עם המתיקות והתמימות ), והיא מזה לא "מתוקה"... ואני מת על התלבושות ועל הסטיילינג בו, עשו עבודה טובה!