חדש כאן בפורום, יד לניתוח

fraidh

New member
חדש כאן בפורום, יד לניתוח

שלום לכולם, יד ששיחקתי ביום שבת, אני לא מצליח להחליט מה יכולתי לעשות אחרת... שולחן כסף בנו-לימיט-הולדם, בליינדים 0.5 - 1.0 ש"ח אני ברווח של כ- 80 ש"ח, רבע שעה לפני הסיום שחקן משוחרר ואגרסיבי מאוד עושה רייז של 12.5 ש"ח ממקום שני אחרי בליינדים, אחריו שחקן משוחרר אבל פחות אגרסיבי משלם, אני מרים את הקלפים שלי ומגלה TsJs, שילמתי (חשבתי שאם אתפוס משהו מענין אוכל להרוויח הרבה) שאר השחקנים קיפלו (יש בקופה 39 ש"ח) הפלופ - AsKd5s השחקן הראשון מעלה 37.5 ש"ח השני מקפל אני משלם (אני מנחש שיש לו Ax,KQ או זוג נמוך בכל מקרה לדעתי אם אתפוס או רצף או צבע תהיה לי את היד העדיפה) בטרן - 9d הוא מעלה 37.5 ש"ח אני משלם (יש בקופה 114 ש"ח) בריבר - 3s הוא מעלה 50 ש"ח אני מעלה ל- 100 ש"ח (מקווה שאין לו צבע עם K או Q) הוא עושה all-in (מבחינתי זה בערך עוד 70 לקופה של 314...) אני משלם הוא מראה 2s4s ואני הולך לבכות בבית... האם לדעתכם הייתי יכול/צריך לעשות משהוא אחר? או לנחם את עצמי ולומר ש"אם הוא משחק 24 אז בטווח הארוך אני אקבל את הכסף שלי בחזרה עם ריבית"?

modz0r

New member
יכלת לשחק אחרת, אבל זה לא בהכרח יותר טוב

ז"א, אני לא יודע אם הייתי משווה את ההימור בפלופ, אבל אי אפשר להגיד ששיחקת רע. בכל אופן, אתה יכול לנחם את עצמך כמו שאמרת.

שיחקת נכון אין מה לעשות במצבים כאלה.

מול סטרייט פלאש ואתה עם פלאש גבוה. דווקא הוא שיחק לא מי יודע מה.

The RKO Master

New member
לא משנה מי זה

לא הייתי משווה פי 12 מהבליינד עם היד שהייתה לך יכול להיות שזאת העלאה רגילה אצלו ואז זה בעייתי יותר אבל בעיקרון במקרה כללי לא הייתי משווה

כפירוש23

New member
הסכומים פה מאוד מוזרים

אתה אומר 39 שקל לפני הפלופ בקופה... אחר כך אתה אומר שהוא שם 37.5 ואתה משווה.. זה אומר עוד 75 שקל.. שזה אומר ביחד 114 שקל אחר כך עוד 37.5 של שניכם, שזה כבר 189 שקל אחר כך 50 שלו, 100 שלך, ואול אין שלו, שזה אומר שאתה צריך להוסיף עוד 70.. שזה אומר 170 שלך ועוד 170 שלו.. תקן אותי אם הבנתי לא נכון. ואז זה בכלל הופך את זה לקופה של 529 שקל.. אז איך הגעת ל-314 קופה?

yamenx

New member
זה מה שקורה כשמשחקים עם חובבנים

למה לו להעלות כפול 12 מהבליינד כשיש לו 2s 4s

יוהדיקו

New member
אני חושב שלא היתה לך ברירה חוץ מהריבר שבו

אני תמיד מעדיף לעשות קול ולא רייז אם משהו הימר ויש לי יד להמרות שהיו לך את כל הסיבות להאמין שהיד שלך היא היד המנצחת אני לא רואה אפשרות שיכולת לברוח מזה בטח ששלמת כ"כ הרבה כדי להשיג את הנאץ.

uneek

New member
ממש פשוט

fold pre flop, fold flop, no proper odds as played, turn in ok, river is a cooler בלשון המעטה, שיחקת את זה לא משהו עד הפלופ, שאר היד שיחקה כבר את עצמה.... חבר שלך דונק רציני.

למעלה