חדש כאן - חייב את עזרתכם

itamar996

New member
חדש כאן - חייב את עזרתכם

אני בן 22 מאז ומעולם היה לי חשק מיני חזק, אני הומוסקסואל בהגדרה, תמיד נמשכתי לגברים, תמיד רציתי לקיים יחסי מין עם גברים ורק לפני שנה וחצי אזרתי אומץ (שהיה כל כך חסר לי כל השנים) ולילה אחד הצלחתי "ללכת על זה" ולהיפגש עם גבר למטרה הזו. כל המפגש הייתי לחוץ טילים, כמעט ולא עמד לי ולא הרגשתי שום התרגשות מינית כפי שהייתי מצפה מעצמי, אלא רק לחץ ופחד וחרדה ורעד בכל הגוף מעצם המפגש. המפגש לא היה הצלחה גדולה ורק ציפיתי שהוא יסתיים (בניגוד מוחלט לציפיות שלי, תמיד רציתי לעשות את זה ונמשכתי לרעיון מאוד מאוד) יומיים לאחר אותו מפגש, התחלתי להרגיש חוסר משיכה מינית לגברים, פתאום נעלמו לי כל המחשבות על סקס, עם הזמן שעבר התחלתי לחוש חוסר חשק מיני (דבר שמעולם לא קרה לי), כבר לא חיפשתי את ההתנסות הזאת יותר, כבר לא התחרמנתי ממחשבות על גברים בסיטואציות מיניות, כבר לא התחרמנתי מתמונות או מסרטים בנושא כמו בעבר. ככל שהזמן חלף הרגשתי עוד ועוד ירידה בחשק, עד שהוא נעלם כמעט ב-99%. היום אני עובר ברחוב, מסתכל על בחור יפה ונהנה להסתכל, אבל לא עומד לי עליו יותר כמו בעבר, וגם אין לי מחשבה על סקס איתו, אלא רק הנאה מהיופי שלו. יש לציין שלנשים אני לא נמשך בכלל, ובניגוד לגברים, אני לא מסתכל על נשים יפות וזה לא מעניין אותי ולא תופס את מבטי מאז ומעולם. עשיתי את כל הבדיקות דם וההורמונים האפשריים, הייתי אצל אנדוקרינולוג, הייתי אצל אורולוג, הכל תקין מבחינה אורולוגית והורמונלית. אין לי גם בעיה של זיקפת בוקר או משהו כזה, פשוט שכעת עם הזיקפה אין שום חשק כמו בעבר, אלא רק זיקפת בוקר מכנית ורגילה. יכול להיות שהייתי מגדיר את עצמי א-מיני, אבל אני לא יכול כי עצם חוסר החשק שלי מאוד מתסכל ומדכא אותי אני חושב שאם הייתי א-מיני לא הייתי מתוסכל ממצבי אלא חי איתו בשלווה ומרגיש כדבר טבעי. אבל המצב מאוד מפריע לי ביום יום, אני חולם על הרגע בו החשק יחזור אליי כמו בעבר רע לי עם התחושת חוסר חשק הזאת, אני סובל ממנה ורק רוצה לחזור ולהימשך. כי תמיד מאוד התעניינתי במין ומאוד נמשכתי לגברים ופתאום הכל נעלם לי. יכול להיות שפתאום הפכתי ל א-מיני ? אודה לכם אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בעניין ולעזור לי להבין מה קורה לי ?

p019

New member
הצעה

כיוון שאתה לא מרוצה מהמצב הייתי מציאה לך לפנות למישהו מיקצועי. נשמע כי המפגש הלא נעים שהיה לך כנראה השפיע אליך בצורה חזקה - ואולי הפחיד אותך. בהצלחה

snoopytush

New member
היי

אני חושבת שקישרת לרעיון של הסקס הרבה כאב בגלל המפגש אני חושבת שזה מאוד השפיע עליך כי זה היה פעם ראשונה. אני חושבת שיכול להיות שאפשר יהיה לפתור את הבעיה שלך אבל תנסה בכל זאת לפנות לאיש מקצוע. בהצלחה!!!

itamar996

New member
את לא חושבת שאני א-סקסואלי ?

לא ייתכן מצב בו אדם שהיה פעם מיני ונמשך למין מאבד את העניין בעקבות הפיכתו לא-סקסואלי או משהו כזה? אדם א-סקסואלי אמור להיות שלם עם המצב שלו? להרגיש טוב עם עצמו ועם חוסר החשק למין ?

אתה בעצמך אמרת שאתה לא

אתה מכיר את עצמך הרבה יותר מאנשים שהרגע פגשת באינטרנט, למרות שאנחנו טובים, חכמים ויפים
לפעמים יש מצבים שבהם אסקסואל מרגיש לא נוח עם מצבו, אבל זה בדרך כלל קורה כשבן או בת הזוג עושים בעיות, או כשלוחצים עליו מבחוץ החברים ובני זוג פוטנציאליים, חוסר הנוחות לא נגרם בגלל הסקס עצמו אלא השלכות שלו. אם העולם היה מקבל באהדה אנשים שסקס לא מזיז להם, אדם כזה היה מרגיש טוב עם עצמו ועם חוסר החשק. אם אדם מרגיש רע עם עצמו כי הוא רוצה להמשך מינית לאחרים וזה לא קורה, אז זה מפריע לו. יש שלל של הפרעות במשיכה המינית שידועות לרפואה. אולי כדאי לך לחקור אותן, אם אתה לא מרוצה ממה שקורה לך. יותר חשוב שתרגיש טוב מאשר שתמצא לך הגדרה.

p019

New member
לדעתי

ארבה יותר סביר שזה משהו זמני שיעבור לבד או אם טיפול - מאשר לחשוב שהפכת להיות א-מיני. אם היית אומר שאתה מרוצה מהמצב - זה היה דבר אחד, אבל כיוון שאתה לא מרוצה ממנו - עזוב הגדרות - תנסה לפתור את זה.

AL212

New member
לדעתי זה נובע

מזכרון שלילי שהוריד לך את החשק, הפער בין הציפיות למציאות. גם ההתייחסות של החברה לסקס תורמת לציפיות האלה. נסה לצאת עם גברים בלי דגש מיני, וכשהקשר יתפתח, אולי החשק יחזור. לא-מיני יש הגדרות שונות. אפשר להרגיש משיכה מינית ועדיין לא לרצות לממש אותה מכל מיני סיבות, או לממש חלקית.

דם דם

New member
שלום לך

קודם כול ממה שתארת לא הייתי ממהר להגיד שאתה א-מיני זה שהיית חרמן וחשבת על בנים וכדומה ופתאום לאחר אותו מפגש אתה לא חושב על זה. זה לא מעיד על כלום. אז או: א- אתה סטרייט וכול מה שחשת היה סקרנות וכול מיני דברים. מה שלא נראה לי הכי סביר מה שכן נראה לי יותר סביר זה שבגלל המפגש שהיית לחוץ ולא הלך לך כמו שרצית אז אתה פתאום במין לחץ נפשי כזה. כמו מישהו שסובל מחרדת נטישה אז יש דבר כזה שנקרא חרדת ביצוע. לפי מה שאתה מתאר אתה עדיין נמשך לגברים רק שלא חושק בהם אם הבנתי נכון. החשק אמור להגיע אט אט עם הזמן. זה הלך פסיכולוגי כולשהו שאתה אמור להתבשל קצת יותר. להיות א-מיני לפתע,זה לא נראה לי אפשרי. אז אין לך ממה לחשוש אלא להמשיך לנסות עד שזה יחזור.

למעלה