חדש כאן-מחפש להכיר

Orinio

New member
חדש כאן-מחפש להכיר

דיי חדש כאן, שמי אור, בן 29 מר"ג, מהיכרותי עימי הינני אדם סקרן, כנה, רגיש מאוד, אחד שמשתדל להיות שם כשצריך, איש שיחה, אוהב להקשיב לאחרים.

אני אוהב לראות סרטי דרמה, מותחנים למיניהם, קומדיות, אימה, אוהב לבקר במוזיאונים פעם בכמה זמן, לשמוע תכנית על היסטוריה ברדיו "שעה היסטורית", לקרוא בעיקר ספרי עיון הקשורים להיסטוריה. אני אוהב הכי את החורף ואת הסתיו והאביב, אוהב ירוק מסביבי.

אני חייב להיות כנה לגבי מספר דברים לגביי:

- אין ברשותי רישיון נהיגה

-עדיין אני גר עם הוריי

-אין ברשותי תעודת מקצוע כלשהי

אני עובד כנציג בחברה למענה עסקי כרגע, אני מאמין שחלק מהדברים דיי מרתיעים, אך אשמח להכיר מישהי רצינית, אוהבת, בעלת חוש הומור, שתקבל אותי כפי שאני. אני מחפש מישהי בגילאים 25-34 מאיזור המרכז, אשמח לתגובות!

במסגרת פינתנו עוץ לי גוץ לי

אני מציע בחום שתוריד את החלק השני של המודעה שלך. אני מעריך מאד את הרצון להיות כנה, אבל גם כנות מירבית לא מחייבת אותך לספר הכל עוד לפני שמישהי בכלל פוגשת אתך.

הבעיה היא שלא רק שהדברים שאתה כותב יוצרים רושם שלילי, אלא שעצם הבחירה שלך להדגיש את זה כבר במודעת ההיכרויות יוצרת רושם עוד יותר בעייתי ותחושה של פאסימיות וחוסר ביטחון. יכול להיות שיש לך תכונות אופי אחרות נפלאות, אבל את צריך שמישהי תכיר אותך מקרוב ותגלה את כל הדברים הנפלאים שבך בשביל שתקבל אותך כמו שאתה. וכשאתה מציג את עצמך כבר בהתחלה בצורה כזו, הסיכוי שזה יקרה קטן.

אני מכיר לדוגמה מישהי בסביבות גילך שגרה עם ההורים. יש לה עבודה טובה והיא היתה יכולה להרשות לעצמה לשכור דירה, אבל מתוך רצון לחסוך כסף היא עשתה החלטה מודעת להישאר בבית של ההורים שלה בינתיים. זו בחירה לגיטימית בעיני. לא בחירה שאני הייתי עושה, אבל זכותה. אני בטוח שאם היא היתה מפרסמת מודעת היכרות, זה לא היה מופיע שם.

ובלי כל קשר, אני מציע שתמצא את הדרך לטפל בכל הדברים שציינת. אני יודע שזה מטריד אותך, אחרת לא היית מציין את זה עוד במודעת ההיכרויות.

בדיוק מה שבאתי לכתוב לו

למה לפרסם את מה שאתה רואה שלילי בעצמך ?
אני רואה את זה חוזר על עצמו שוב ושוב אצל הרבה אנשים
ואני לא מבין למה הם מפרסמים את הפחדים שלהם
כשישאלו אותך תענה בכנות, אבל לפרסם את הפחדים שלך זו אינה כנות
&nbsp
ובכלל הייתי ממליץ לכל מי שרוצה להצליח בחיים בכל תחום, זה להבליט את מה שטוב בו
ואת מה שהוא רואה יפה בעצמו
ולא את החסרונות שלו, יהיה זמן גם להם לצוף, אבל אין שום סיבה לדחוף אותם ככה כשעדין לא נשאלת לאותם דברים
&nbsp
בהצלחה

Orinio

New member
תגובה ל"עוץ לי גוץ לי"

מעריך את הניסיון "ההומוריסטי" להציג את הדברים בהתחלה, באמת, אפילו לא קמצוץ של חיוך העלה בפי. בד"כ אינני כותב כזו התחלה אבל אני חייב-מעריך את הניסיון לנסות לעזור אבל פשוט וותר על החלק ההומוריסטי בהתחלה.
&nbsp
וכן..הייתי צריך יותר להבליט את היתרונות שבי כי יש בי לא מעט תכונות טובות כמו צניעות, אפכתיות ענקית, לב ענקי ורחב שתמיד מוכן לעזור, אהבה לשמח אנשים ועוד.
&nbsp
תודה ושלום!

Orinio

New member
תשובה לחלק התחתון-רישיון ומקצוע-תשובתי האחרונה כנראה

זו הייתה טעות לכתוב את החלק התחתון. בכל זאת אספק תשובה, לגבי החלק המקצועי עדייין לא מצאתי איזה תחום מושך אותי ושאני טוב בו. לגבי הנהיגה..לקחתי שיעורים אך לא השלמתי את התהליך עקב בעיות כספיות בזמנו וגם בגלל חרדה. נראה לי שהכי טוב שאסתלק, יום נעים.

למעלה