חדש כאן, מציע מנסיונו...

• פותח הנושא dovk
  • פורסם בתאריך

dovk

New member
חדש כאן, מציע מנסיונו...

שלום לכם, הגעתי לכאן כמעט במקרה, ריפרפתי בפורום... יש לכם עניין לשמוע דעתו של מי שעשה דרך ארוכה בתחום, החל מתקופת יובש פופי"ת ארוכה, ובעזרת ייעוץ מקצועי - כמה מערכות יחסים חולפות ועד למערכת זוגית טובה למדי בת 19? אני מאוד מחזיק מהיעזרות באנשי מקצוע מתחום הפסיכולוגיה - פסיכולוג, יועץ זוגי (אפילו כשמדובר במערכת יחסים שאינה ממוסדת אבל זה מה שעומד בה על הפרק...) בגדול אני מקבל את הראיה שבכל דינמיקה בין-אישית יש כ- 50% אחריות על כל צד (זאת אומרת שאם כל הזמן של הולך לי ליצור זוגיות אני צריך לעבוד על החלק שלי בעניין) שלא מצליח לנו ליצור זוגיות כי יש לנו יתרונות לא קטנים במצב הזה... אני מאמין שאם מצליחים לצנזר ולכבוש את השאיפה (הליגיטימית) של כל אחד לבן/בת זוג יפים ועשירים פותחים שער רחב לאינספור אנשים ערכיים ו"שווים". אני מאמין ששווה לתת הזדמנות שניה ושלישית גם לאדם ש"לא נראה לנו" (למעט אנשים אלימים/פסיכוטיים/אובססיבים...), ואם אשתי של היום לא היתה מתעקשת, לפני 20 שנה, להתקשר אלי למרות שאני ככה לא הייתי מעוניין, שנינו אולי לא היינו נשואים היום... אשמח לתגובות לדברים אלו, וגם אגיב לכם קצת, ונראה...

ben 911

New member
שלום, גם אני חדש.

ציינת ש.." לפני 20 שנה, להתקשר אלי למרות שאני ככה לא הייתי מעוניין, שנינו אולי לא היינו נשואים היום"... זה בדיוק מה שקרה אצלי. אלא שאנו זוג לא נשוי.

היי ben911../images/Emo39.gif

ברוך הבא אל הפורום. אתה מרגיש שיש חשיבות או השפעה לעובדה שאתם לא נשואים? יום נפלא, דבי

היי דב, ברוך הבא../images/Emo140.gif

נראה שעברת דרך ארוכה ובסופה האוצר היקר של אהבה וזוגיות יפה בת 19, איזה יופי! מסכימה איתך לגבי היעזרות באנשי מקצוע, ממש כמו בכל תחום אחר. לפעמים זה יכול להציל מערכות, ולפעמים יכול להציל או לשפר איכות חיים. אישתך כנראה לא רק עקשנית אלא גם אמיצה....לפני 20 שנה זה לא הייה מובן מאליו, שאישה תחזר ועוד אחרי גבר שלא מביע התעניינות
ברוך הבא אלינו ויום נפלא, דבי.

bat41

New member
היי דבי

האם היית מעודדת מתאמנת שלך לחזר בעקשנות אחרי גבר שלא מביע בה עניין?

../images/Emo42.gifהיי bat41

שאלה מעניינת! אני נוטה להפריד בין שני מצבים. האחד- הגבר מודע לקיומך, מודע לענייך שיש לך בו, והוא מצידו מראה/מביע חוסר עניין. השני- הגבר אינו מודע לקיומך (ברמה שהיא מעבר ל"הנה זאתי"...
) ובאופן ברור לא הצלחת ליצור מצב שיאפשר אופציה לעניין שלו בך. במקרה השני בהחלט הייתי מעודדת לעבור את החוויה של הסיפוק הגדול בעובדה שניסית, שעשית צעד. מקסימום לא יילך. כשרצונות וחלומות לא באים לידי מימוש יש תחושת עמימות והחמצה שהן לעיתים יותר קשות מתחושת דחייה. המימוש יכול להיות ברמת הניסיון, ההתקרבות לשם הבדיקה ולאו דווקא מימוש הקשר.

bat41

New member
אשתף בשמחה ../images/Emo9.gif

הייתי במצב השני שציינת משני צידי המתרס. כלומר, גם חיזרתי אחרי גבר שלא מצא עניין בי וגם הייתי מחוזרת ע"י גבר שלא עורר בי עניין. בשני המצבים החיזור לא הניב קשר.מה שכן הוא הניב זה תיסכול ,אכזבה וכאב. הנסיון האישי שלי לימד אותי להרפות ו"לפרוש מהמשחק" כשאני מזהה שהמצב הוא כזה... ועל זה נאמר : " כשזה לא זה ,זה לא זה"... תודה על השאלה

dovk

New member
תודה דבי,

לפני 20 שנה זה לא כל כך מזמן, וכבר אז היו נשים מודעות לעצמן ויוזמות (מה את יודעת, אני זוכר יוזמת בת 7-8 בשנות השישים המוקדמות שהיום בכלל מסרבת לחשוב שהיו דברים מעולם...). בכל אופן תודה על קבלת הפנים. האמת, אני מקווה שמהר מאוד לא יהיה לי מספיק זמן להתמהמה כאן (שתהיה עבודה), אבל בינתיים, אשמח לקחת חלק כאן בפורום, שעושה עבודת קודש.

וולאק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כולה שנות ה 80 תחילת ה 90. לא ייאמן, הן היו לפני 20 שנה

למעלה