חדש כאן :p

חדש כאן :p

שלום לכולם. אני חדש בפורום :) אבל~גמאני אוהב לצפות ב"קטי המכוערת" ולכן החלטתי להצטרף לפורום. שמי יבגני,ואני אשמח להגיב מדי פעם. אממ רציתי לבקש עזרה מכם, בזמן האחרון[הפרקים של השבוע האחרון]לא יכולתי לראות כי אין לי טלוויזיה כרגע. הפרק האחרון שראיתי היה שבו קטיה וניקולאי קנו מכונית,פרק לא הכי מעניין. תוכלו לספר בקצרה מה קרה עד עכשיו[?] וגם-מי שיודע איך ומאיפה מורידים פרקים,שישלח לי מסר ויעזור לי בבקשה. תודה מראש.

white angels

New member
היי חמוד..ברוך הבא..

אני פנינית
נמ מאז שהם קנו מכונית לא קרה הרבה..מועצת הנשים-החברות של קטיה גילו את ההוראות של רומן ובסופו של דבר קטיה נאלצה לספר להם מה קרה ולמה היא עזבה את החברה וסיפרה גם על מישה-הידיד שלה..ויקה ממשיכה עם המאמצים הנואשים שלה להשיג כסף כדי להחזיר את המכונית ולשלם על הפלאפון...קירה אוכלת סרטים שאנדריי וקטיה מתראים בסתר,דבר שכמובן לא נכון,אנדריי לא מסוגל לסבול את האדישות והיחס העוין שקטיה מפגינה כלפיו ומחליט לנסוע מחוץ לעיר לכמה זמן בתקווה לשכוח אותה,לסדר את הרגשות שלו ולהתחיל מחדש[,שבוע הבא תוכל לראות עד כמה הוא הצליח בזה] ואתמול בפרק אלכסנדר ניסה ללא הצלחה לפתות את קטיה להביא לו כסף,היא כמובן שמה עליו קצוץ אבל אנדריי ששמע על הפגישה שלהם מיהר למסעדה כדי לראות מה הם "זוממים" [חוץ מזה שהוא גם קינא שקטיה נפגשת עם גבר אחר] בסופו של דבר קטיה ראתה אותו מחוץ למסעדה והתחננה בפניו שיניח לה לנפשה כדי שקירה לא תדע שהם נפגשו כי אז היא תבוא אליה בטענות [קטיה הבטיחה לקירה שהיא לא תתקרב לאנדריי] אנדריי ניסה להסביר לה שאלכסנדר סתם מנסה לנצל אותה בגלל שהיא מנהלת החברה[כאילו שהיא לא ידעה את זה כבר] ,שהוא לא מסוגל לראות אותה עם מישהו אחר כדי שתבין שהוא אוהב אותה אבל זה לא עזר כי היא עדיין לא מאמינה לו וביקשה ממנה שיעזוב אותה בשקט ואז הוא אמר לה שמחר הוא נוסע ומקווה שהוא יוכל לשכוח אותה לתמיד ואז מראים שלמחרת היא לקחה את זה די קשה שהוא נסע והיא מבואסת וקוליה ניסה לעודד אותה..וזהו.. וואו איזה חפירה עשיתי חחח..מקווה שהסיכום שלי עזר לך להשלים פערים למרות שלא סיפרתי ממש בקצרה

שלום פנינית :p

עזרת לי המון :) יאאא סיכמת לי את כל מה שהפסדתי XD וואו,תודה רבה (P: לא כל יום פוגשים מישהו שמוכן לעזור לך. חח שוב תודה תודה תודה :) יום שלישי תהיה טלויזיה :) ראשון-שני אני אנסה לראות במחשב.

m2love

New member
חחח איזה חמודה את../images/Emo13.gif

כלכך התגעגתי לתגובות האלו שלך שאת תמיד עוזרת
[את היית חסרה כאן בפורום מאודמאודמאוד] ואגב מישו יודע לאן הדר נעלמה ?! :O

white angels

New member
יאווו את יותר חמודה..

ממש ריגשת אותי עכשיו...גם את חסרה לי ואני מתגעגעת לשיחות הארוכות שלנו באייסי
איך אני מתה לפגוש אותך.. וראסמי באמת דיפדפתי פה בפורום ושמתי לב שהדר לא מגיבה כבר מלא זמן..אולי גם היא בצבא חח?
או שהיא ממש ממש עסוקה שאין לה כבר זמן להגיב.. ודרך אגב את יודעת שאתמול היה שנה מאז שהסדרה עלתה לאוויר?
אני זוכרת שהפרק הראשון היה ב25.10...תראי מה זה איך הזמן טס..כבר עברה שנה

m2love

New member
חחח אוו....

חחחח גמאני מהזה מתגעגעת לשיחות שלנו...וכמה שהייתי חופרת לך נחנחP= היו ימים...חחח
לפחות שתגיד שהיא עסוקה או משו..זה קצת מוזר כזה שהיא פתאום נעלמה:O צריך לבדוק בפורומים אחרים שהיא מנהלת אותם..אם היא נעלמה גם שם וזה... רק שכחתי מה היא מנהלת חחח
וואי הזמן באמת טס...שזה כלכך הזוי ! עוד מעט ניהיה זקנים..XD וזה גם אומר שאני מכירה אתוך בערך שנה חח
33>

white angels

New member
חח לא נכון..

לא חפרת לי בכלל! ההיפך..
אולי הדר התייאשה כבר מהפורום הזה..תראי כבר עברה שנה והמצב שלו לא השתנה..אבל אני זוכרת שרק פתחו את הפורום דווקא היו פה הרבה אנשים..והיו שרשורים ארוכים כאלה חח
כן זה פשוט מדהים איך שהזמן טס..אני כבר חודש וחצי בצבא עוד מעט חודשיים..ועוד חודשיים וחצי יהיה לי חופש של שבוע..וואי זה עוד מלא זמן
שיעבור כבר.. וואלה אנחנו באמת מכירות שנה..ואני שמחה שהכרתי אותך ושבאתי לפורום הזה
כי הכרתי פה אחלה של אנשים [למרות שיש כאלה שכבר לא פה יותר
] מחר חוזרת לבסיס עד יום חמישי..איזה באסה
לילה טוב:]]

m2love

New member
חחחח..../images/Emo9.gif

כל אחד היה מתייאש מפורום נטוש שכזה... פעם היו פה מלא אנשים...ואני זוכרת כמעט את כולם! :[ אבל כולם נעלמו...אוף אוף אוף =( אבל לפחות שהדר תגיד שהיא התייאשה שלא נחשוב לאיפה היא נעלמה חחחח
הזמן טס שזה מפחידדדדדדדדד:O גמאני מהזה שמחה שהכרתי אותך
פעם היינו פורום קטן כזה וחמוד...ועכשיו הוא נטוש:[ שיהיה לך בהצלחה ותהני חיחי..למרות שתראי את זה כנראה שתחזרי... אז..אני אוהבת אותך

white angels

New member
מתה עלייךךךך../images/Emo99.gif

את הכי מאמי
ואל תתבאסי על הפורום..אין מה לעשות זה היה קורה מתישהוא..העיקר שיש לך זכרונות טובים ממנו

m2love

New member
את יותר מאמי חיחי../images/Emo24.gif

ולא אני לא מתבאסת ולא כלום... וכה העיקר הזכרונות נחנחP: יהיה טוב!

m2love

New member
יאאאא יש לך בלוג ?

טיזה נחמד גמלי יש בלוג חעחע
אני יבקר אצלך ויגיב נחנחנח

m2love

New member
נחנחנח...

פעם היינו יותר מגובשים ! ואגבףהגבתי לך כמה פעמים בבלוגך חחחחח...

sbsp66

New member
פנינית זה שם חמוד ביותר../images/Emo140.gif

היי פנינית אני חדשה בפורום למרות שהייתי פה מאז תקומתו ,אבל בכל זאת אני אומרת לך יש פה בפורום בנות בעיקר או בנים? כי הבנתי שקטיוחה זה סרט כזאת שבנות בעיקר מרבות לצפות בה מאשר בנים... אה ומה שמצחיק זה שמתרגמים בערוץ 9 כשאמורה אומרת שורופ שזה בורג ברוסית אז כותבים שורה ה-בורג ואותי הקטע הזה הורג מצחוק פשוט הם כל כך עילגים שם...

white angels

New member
תודה חח ../images/Emo9.gif

ברוכה השבה
וכן בתאכלס יש פה בנות בעיקר.. וזה שהתרגום של ערוץ 9 עילג זה לא חדש
.

sbsp66

New member
ואז מה יהיה על גורלנו המר ?

נוכל להתנחם לפחות בשידורים חוזרים של כל העונה מתחילתה?

white angels

New member
חחח..

מה כל הסדרה יענתו?
וזה לא עונות זה ערוץ 9 המטומטם חילק את הסדרה לשניים

למעלה