חדש כאן..

• פותח הנושא lD0
  • פורסם בתאריך

lD0

New member
חדש כאן..

שלום, אני חדש פה, קראתי כמה תגובות ונראה לי שתוכלו לעזור לי. אז ככה, אני גדלתי בתור ילד שמנמן ולא כל כך מטופח בלי הרבה חברים. בחופש הגדול הקודם, רזיתי עיצבתי תסרוקת וטיפחתי את עצמי. הביטחון שלי התחזק(למרות שאני ממש ביישן) וגדל לי המעגל חברים, אבל לא מספיק. יש לי חברים וזה, אבל הם חרא של חברים. הם אף פעם לא מפרגנים לי, לא עוזרים לי ולא מזמינים אותי לכלום, הם אוהבים אותי וזה אבל הם פשוט חברים גרועים. אני תמיד שואל אותם אם יוצאים בלילה וזה והם אומרים לי שהם לא יודעים, אני אומר להם שיעדכנו אותי אבל הם לא עושים עם זה כלום, והם כן יוצאים בסוף.. גם עם הבנות לא ממש הולך. אין לי הרבה ידידות, גם הידידות שלי לא ממש ידידות, סתם מדברים בבצפר קצת.. ואני יודע שכל הבנות חושבות שאני מכוער ואני ממש לא. ת'אמת שלא ממש אכפת לי כי רובן פאקצות דפוקות אצלינו. יש לי רק ידידה אחת, שאני מדבר איתה הרבה ומספר לה והיא מספרת לי, נדלקתי עלייה איך שהכרתי אותה. לא סיפרתי את זה לאף אחד, גם לא לחברים שלי. כי אני פוחד שהיא תדע מזה בסוף. הם כבר קלטו אותי מזמן, וגם חבר שלי סיפר לי שהיא הרגישה שאני דלוק עליה ואני עדיין מכחיש. והעניין הוא שאני מרגיש שהיא מתחילה איתי, והיא תמיד הייתה היוזמת וכל זה. אין לי אומץ להגיד לה כלום, ועוד אחרי שהכחשתי שאני אוהב אותה אז עוד יותר.. בזמן האחרון אני לא מדבר עם אף אחד, גם לא עם זו שאני אוהב. אני מנסה ליזום ולעשות דברים אבל לא יוצא לי כלום. אני כל היום בבית ואני מרגיש לבד ואני לא יודע מה לעשות. רציתי לפרוק את הכל ולבקש עזרה. תודה לעוזרים..!

עידו ..

תאכלס אני אומרת לך, אני מרגישה שאני כתבתי את מה שכתבת פה. גם אני הייתי ככה, אבל לפני שנתיים עברתי לפניימיה ( בכיתה י') והכרתי מלא אנשים,ופה אני יוצאת עם חברות שלי ( שהם גם לא ממש חברות .. אבל לאט לאט בונים את הקשר והם תמיד שם בשבילי! ) , חברים לא באים ברגע! או בעצם תלוי איזהח ברים סתם חברים, או חברים לכול החיים. מה שאינ יכולה להגיד לך שאני לא מאינה בחברויות לא בגלל חברות שלי או משהו, פשוט תסמוך על עצמך על המשפחה שלך, ועל עוד ידידה (בת) שתרכוש במהלך החיים ושתוכיח לך את עצמה. זה מה שאני חושבת~! תנסה לצאת למסיבות, אפילו עם ידידות. להתפרק לצחוק וזה יבוא תוך כדי.. זה רק עניין של זמן! אם אתה חברותי והכול .. למה לא ? ואל תגיד " רובן פקאצות דפוקות .. " אל תשפוט ותייצר מיד סטיגמה, כי לא תרצה שיעשו לך את זה במיוחד לא עכשיו שאתה רוצה להכיר אנשים חדשים לך תדע אם יעשו לך את זה? לכול בן אדם מגיע כבוד מינימלי. בהצלחה, אני פה אם אתה צריך משהו בכיף :)

lD0

New member
בקשר לפאקצות..

אני אומר שהן פאקצות בגלל שהן שופטות אותי לפי היופי. וכולן אצלינו ככה.

למעלה