חדש כאן........

maorta

New member
חדש כאן........

אז במשך תקופה בת שלושה חודשיםאני קורא סמוי של הפורום לרוב אני לא אחד של פורומים קהילות וקבוצות דיון כאלה או אחרות... לא יודע למה החלטתי לעשות צעד ולהזדהות... אני מאמין שאני צעיר השבט.... אני בסה"כ בן 18 אבל אני כ"כ מרגיש מזוהה ושייך.... כי האווירה פה דיי מתאימה לי... אני נוכל לא קטן ואת זה עוד תגלו אני מאמין יש לי תחביב לצאת עם נשים שגדולות ממני במספר שנים לא קטן וכמו כן אני מבלה בדאנס ברים בערך שלושה ארבעה פעמים בשבוע אלה דאנס ברים של 7 או 8 שנים פלוס ממני... כמובן שרבות מכירות אותי בגילאים שונים ובתחומי עניין שונים ובכמות החארטות שמכרתי בחיים שלי(לנשים כאלה או אחרת) בניתי לעצמי חרטה-לנד משל עצמי אבל זה הכיף שלי.... מבקש רק שאחרי הכל תסמכו עליי שכולי כוונות טובות וכולי חמוד טנקס:)

טל קר

New member
זה לא חמוד להיות נוכל ולמלא

נשים בחארטות, גם אם תשים עשרים אלף סמיילים. זה שהאינטרנט מסתבר יותר ויותר כחממה לסוטים ונוכלים לא אומר מבחינתי שהם זכאים לבקש שידשנו אותם.

maorta

New member
קצת קצת קצת קצת:]

הגזמת.... סוטה ונוכל זה ממש לא אני כמובן שהביטוי של הנוכלות היה מטאפורי... וכמו שיש סוטים יש גם סוטות אני תוצאה של סוטות כאלה או אחרות...

טל קר

New member
כשתפנה לטיפול תוכל לעסוק בסיבות

מדוע אתה כזה, לא יודעת מה זה נוכלות מטאפורית או מכירת חארטות מטפורית לנשים, כרגע אני יותר מודאגת מההשלכות של ההתנהגות שלך על אחרות.

maorta

New member
כתוצאה

מבחורות מאוסות בנות גילי... הגזמת קצת עם הקטע של הטיפול.... אני פשוט נהנה להחליף בין בחורות כמובן שאני משתדל לא לפגוע בהם למרות שכבר עשיתי זאת מלכתחילה ולרוב אני מעדיף לסיים קשרים בלי יותר מדיי להיות קשור אחד בשני ובלי להיחשף כדי לא לפגוע באנשים... דאטס איט... יש עוד רבים כמוני אוו תיהי בטוחה...

קסנדרה20

New member
טל קר מה כל כך מפריע לך?

למה זה בסדר שגברים ייצאו עם נשים שצעירות מהם בכל כך הרבה שנים, על גבול הפדופיליה אז הם לא סוטים? אבל אם מישהו יוצא עם נשים יותר מבוגרות ממנו אז הוא כבר סוטה?

שירס36

New member
שלום

לא ברור לי. אתה מספר שאתה נוכל לא קטן ואומר לנו לסמוך עליך. למה? תספר על הכוונות הטובות שלך.

למעלה