חדש כאן

Elfking

New member
חדש כאן

היי אנשים, אני אליהו בן 17 עוד 2-3 שבועות, קראתי את חומריו האפלים פעמיים-שלוש ויש לי את הסדרה בבית, היא משהו חבל"ז, אממ... לאיודע מה עוד צריך בהודעת היכרות, אם מישהו רוצה לעזור? אגב, אני מאוד מתעניין בתרגום ויש לי ניסיון מסוים- תרגמתי פאן פיק באורך של ספר מלא, ואני מחפש מתרגמים רשמיים שיעזרו לי להשתפר וכד', אז אם יש כאן מתרגמים רשמיים, אני אשמח אם תיצרו איתי קשר...

Fairywitch

New member
ברוך הבא, אליהו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה, בת 29, מחיפה. תהנה בפורום

Moiraine

New member
היי.

אם כבר... אני בת-אל בת 16 מרחובות. אממ אני הייתי פעם מזמן לפני המון המון המון שנים בפורום ההוא שהיה באתר(שגם בו לא ממש כתבתי) וכשעברו לקומונה ואח"כ לכאן תמיד אמרתי שאני אכנס אבל יצא שדחיתי כל הזמן את הצטרפותי. טוב לא משנה בכל זאת הינה עכשיו אני כאן.

האבק

New member
ברוך הבא גם לך! ../images/Emo24.gif

הרבה מצטרפים יש לנו לאחרונה!

האבק

New member
אני זוכר אותך ../images/Emo13.gif

אני אודי (Udi1 מהפורום הישן). ברוכה השבה!

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני חנה
והעיקר שבאת בסוף

האבק

New member
ברוך הבא אליהו! ../images/Emo24.gif

אם אתה מתרגם יש לו מאת חומרים, מאמרים וגם פאנפיקים הקשורים לחומריו האפלים שאפשר ומומלץ לתרגם!
את חלק מהחומרים שלנו עורכת המתרגמת של חומריו האפלים - יעל סלע שפירו. אם היא תערוך את החומרים שתתרגם זה יעזור לך, לא?

Elfking

New member
כן,

זה יעזור לי מאוד- אבל אם היא יכולה שגם תשלח לי את מה שתרגמתי בצירוף הערות, שאני אדע מה ואיפה לתקן דברים... ואפשר לינק לאיזו כתבה או משהו להתחיל איתו?

האבק

New member
וואו כמה מתנדבים!

תוכלו לפנות אלי במסרים ואני אחלק לכם משימות? MUHAHA

Elfking

New member
פאנפיק הכי הרבה,

אם הוא ארוך אני אעשה בחלקים. אני מוכן גם מאמרים, בדרך כלל לוקח לי יומיים לסיים את המאמר הממוצע... <לא יומיים של עבודה, אבל יש לי גם חיים מחוץ למחשב, בדרך כלל...>

למעלה