האמת שבמובנים רבים כבר התרגלתי להיות חד הורי על כל המשתמע מכך,לרבות כל העינינים הלוגיסטיים. יש לי שתי בנות נפלאות ועוזרות...13 ו 10 כמו כן בן 6 וחצי מקסים. וכולנו יחד צוות מנצח.והמיוחדות של ילדיי עזרו ועוזרים לי להתמודד עם הקשיים היומיומיים..סה"כ למרות הארוע הטראגי בו נפטרה אשתי לפני כשנתיים,אני חושב שהצלחנו להתמודד ולעבור את "החלק הקשה" של המצב...עכשיו אני רגוע ומעונין להמשיך בחיי....על כל המשתמע מכך.
אני מחזקת אותך אלה גילאים ניפלאים וזה לא פשוט להיות חד הורי פשוט מחזקת אותך ואני מקווה שאת משכיל להנות ולהראות להם את החלקים הוורודים של החיים לאהוב אותם בכל הכח ולתת להם תחושה של משפחה שלמה למרות החסר אתה יודע - עבר במוחי - בחיל האויר כשטייס נופל טסים לכבודו במבנה חסר מה שאומר - ממשיכים לטוס ביחד כח אחד החיים ממשיכים ונישמרת הפינה המיוחדת של החבר שנפל אני משוכנעת שגם כך אצלך המון כח המשיכו לטוס ולגעת בשחקים - החיים ממשיכים
היי ותודה,כן אני משתדל לראות את הטוב למרות שיודע לקבל גם את ה"רע"..(בזמן שיש לי בכלל לחשוב על כך)וכן אנו טסים כרגע במבנה חסר...בהדגשה על כרגע..כי למרות ההלם והצער....למדנו לקבל ואנו מוכנים להמשיך הלאה. וזו ההרגשה האמיתית...