חדש...... כדי שהמבקרים בערב יענו גם

keren1

New member
חדש...... כדי שהמבקרים בערב יענו גם

מהו הספר האהוב על ילדכם? ועלכם?
 

טל של 4

New member
גמני יכולה לענות???

אז ככה, התאומות בוחרות את הספרים שלהן לפי הטעם כרגע
. יואב ואני התאהבנו בהארי פוטר (קראנו ביחד את כל הארבעה) נועם ואני מתות על "עץ הבלונים" כרגע. יש המון אז התמקדתי בהווה.
 

keren1

New member
די דומה די דומה

אני בלעתי את הארי פוטר (כל הארבעה) היה קשה אבל עבר בגרון. מתן ושני גם הולכים כרגע לפי הטעם (האמת שיש לנו ספר עם תמונות של פרחים/עץ.דשא שיש להם ריח אורגינל אז הם כל היום מסניפים אותו). דניאל כרגע מאד אוהבת את "במיטה הגדולה של אבא ואמא" ו"מיץ פטל" אבל זה לא קבוע.
 

nonana

New member
מה יש ספר כזה?

במיטה הגדולה של אבא ואמא? חשבתי שאני המצאתי סיפור כזה ממש
אז אצלי זה ככה נדב ונעמה מתים על ´מרים והים´. ונעה -הכל- יובל המבולבל, טיפה של תשומת לב, אמא אני לא יכולה להרדם, הילד שאהב את הירח, סיפורי פו הדב, ועוד רבים נוספים. וכמובן את הסיפורים שלי שהיא מאיירת.
 

keren1

New member
קראתי גם את הספר וגם את שלך

ושנהים שונים לחלוטין. שלך הרבה יותר חביב
 

keren1

New member
זה בערך הולך ככה.....

בארוחת בוקר 3 אחיות יושבות. הקטנה שואלת "נרדמתי במיטה של אבא ואמא אז איך זה שקמתי במיטה שלי" (מוכר??) האחות האמצעית עונה "ציפור גדולה באה בלילה......בעצם אבא מעביר אותנו למיטה שלנו". הקטנה - נדמה לי -אריאל הולכת לגן. הגננת מבקשת מהילדים למנות חפצים אישיים שלא מתחלקים עם איש. ילד אחד אומר מברשת שיניים....ואז ילד אומר המיטה. ואריאל אומרת מה פתאום אני ישנה עם אבא ואמא....וכולם מצטרפים. הגננת מסבירה ע"י הדגמה שהיא היתה קטנה שלכל אחד יש מיטה משלו וגם אבא ואמא רוצים מיטה משלהם. בערב אריאל רוצה לישון במיטה של אבא ואמא אך האחות הגדולה אומרת לה לא צריך לתת מדי פעם לאבא ואמא מיטה משלהם ואת יכולה להצטרף אלי... זה הרעיון הבסיסי! שלך יותר משעשע, נכון?!
 

nonana

New member
בטח בטח בטח בעיקר אם אחותי תאייר

אני התייאשתי מלחכות לך
 

keren1

New member
נעלבתי...את יודעת יש לי תאומים

לגדל זה קשה!! לגבי יום החופש שבוע הבא. בעלי הבריז לי. מכוון שאני לא רוצה להיות צנצנת אני עדיין פועלת עם התוכנית. הצעתי לאחותי שבנימוס סרבה. רוצה לבוא. יום בת"א ונשב ונצייר?
 

nonana

New member
אוקי למרות שאחותי ציירת מדופלמת

אולי אקח את זה כיום כייף מה דעתך?
 

keren1

New member
נו יום שלישי הקרוב 22/01

ארוחת בוקר + תערובת זאב רבן + SHOPPING של דבר וכלי אוכל (אפשרי בגדים) וארוחת צהריים מה את אומרת? נראה אותך גבר....
 

nonana

New member
יום שלישי בעיתי יש לנו אחה"צ

מפגש עם הפסיכולוגית והגננות של הגן לגבי שנה הבאה עם נעה. למרות שאני יודעת שאני רוצה להשאיר אותה עוד שנה גן. אבל מה לגבי יום אחר פנויה?
 

רז2

New member
נראה לי שמה שאני אוהבת ../images/Emo8.gif

כל ספר שאני מקריאה להם כמה ימים והם מתחילים להכיר, הם אוהבים. אני כמובן קונה ספרים שקיבלתי עליהם המלצות חמות. הלהיטים כרגע: מעשה בחמישה בלונים, איה פלוטו, את זה, לזחול למרחקים, הזחל הרעב, תירס חם. ואתמול עשיתי הזמנה של ספרים חדשים מהארץ, כי נמאס לי לספר כל יום את אותם הספרים. אז עדכונים על ספרים נוספים בהמשך...
 
ספרים וסיפורים העיקר שיהיו אכילים

זו ההעדפה של עומר ודנה חוץ מזה הם מאוד נהנים מסדרה שיש לנו על ימים וצבעים של שולמית צרפתי אמא שלהם הכי אוהבת בעולם את הנסיך הקטן אחר כך באדולינה ובסוף סיפורת ישראלית
 

nonana

New member
היי שרית../images/Emo6.gif

יופי לראות שאת כאן - אני לזמן קצר
 
למעלה