חדש - לוח ארועים.

בוקי ש

New member
חברים יום שלישי שעה שמונה בערב,

או שמא זה בכלל תשע...הממ... יש השמעת בכורה בגלגלצ של האלבום החדש של רד הוט צ´ילי פפרס By the way הוא השם האזנה נעימה

newtone

New member
תודה ,

תיהיו עם היד על הטלפון , בטוח יחלקו דיסקים...

polyethylene

New member
חדש - לוח ארועים. ../images/Emo9.gif

התווסף לנו לוח אירועים לפורום. כל מי שמעוניין לציין ארוע כל שהוא, מוזמן להוסיף הודעה בפורום או לשלוח אליי מסר אישי. האירוע לא חייב להיות קשור לרדיוהד...

root

New member
יש שם תאריכי ימי הולדת של רדיוהד?

תאריכי הופעות, איזכורים חשובים ליציאת אלבומים וכו´?... ותודה על התוספת
עכשיו שומעת: badly drawn boy - above you, below me (וד"א, ראיתי ת´סרט ביום שישי - חביב למדי, ואחלה פסקול..)

polyethylene

New member
בעיקרון בלוח האירועים יהיו דברים

שונים שאתם רוצים לציין (כמו למשל השמעת האלבום של ה- rhcp). מן הסתם, בבוא היום והעת, כשחברינו הנחמדים ייחליטו להוציא סינגלים ואלבום חדש, נוסיף את האירועים האלה ללוח. נכון לעכשיו, אי אפשר לציין ימי הולדת עם תאריכים ישנים, אני יכולה לציין שב- 7 לאוקטובר 2002 יהיה תום בן 34, אבל אין בזה שום טעם ממשי, כי זה דורש עידכון חוזר כל פעם שיעבור יום הולדת, נשתדל לזכור ןלציין... על כל מקרה, הנה תאריכי הלידה שלהם למי שמעוניין : Thomas Edward Yorke 07/10/1968 Jonathan Richard Guy Greenwood 05/11/1971 Colin Charles Greenwood 26/06/1969 Edward John O´Brien 15/04/1968 Phillip James Selway 23/05/1967 וזהו, מי שמעוניין להוסיף ארוע ללוח מוזמן למלא את הנתונים, זה יישלח אליי, ואני אעדכן. ההודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד ונכתבה בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד. (זה היה חלום ילדות, לכתוב את המשפט הזה
)
MTV2

Black Star

New member
אפשר להוסיף אירועים אישיים?

כלומר, אירועים של חברי הפורום- ימי הולדת ודברים כאלה? או למשל תאריכי גיוס של אלו מאיתנו שנוטשים לטובת מדים מאוד מכוערים (עוד 6 שבועות ויום.. סניף סניף)? בקיצור- האם אפשר להוסיף תאריכים אישיים? יעלי.

polyethylene

New member
אפשר להעביר תאריכים חשובים ../images/Emo9.gif

מי שמתגייס, יכול לרשום לי את תאריך הגיוס המדוייק ואני אוסיף אותו. מה שכן, אין לי אפשרות לרשום תאריך לידה ככה 29/06/1978 אלא רק לציין כי ב 29/06/2002 יש יום הולדת לשרית (אני) והיא תהיה בת 25 - סה"כ, הכל זה מגבלות מערכתיות... מקווה שהסברתי את עצמי נכון...

למעלה