חדש - לוח יצירות

orbiti

New member
חדש - לוח יצירות

ראיתי שיש מספר חברי פורום שמלחינים, ולכן הוספתי לוח יצירות בהם כל אחד יכול להוסיף קישור ליצירותיו, כולל תיאור שלהם. אשמח אם אח"כ גם יופיעו בפורום ניתוחים ודיונים על אותם יצירות. כדי להגיע ללוח יש ללחוץ על "לוחות" בפס הכחול מעל שם הפורום. בתור התחלה, הכנסתי ללוח קישור לקטע מאד ישן שהלחנתי לפסנתר, לפני יותר משנה, כאשר לא היה לי יותר מדי ידע בתיאוריה או כישורי הלחנה. אני מקווה שתתייחסו לקטע בתור חומר גולמי בלבד ולא בתור יצירה גמורה כיוון שהוא לא כזה.

orbiti

New member
עוד דבר נחמד שגיליתי עכשיו

הוא שאני יכול להעלות לפורום (לתפריט "קבצים", שנמצא גם הוא על אותו פס כחול מיתולוגי) קבצי תמונות ומוזיקה (בפורמט midi וmp3), בגודל של עד חצי מגה. אם מישהו רוצה להעלות יצירות שלו או קטעי תווים נא לפנות אלי.

allegro

New member
לילה מוזר

קטע באמת יפה. מעניין מכל הבחינות. אני מזהה כישרון?

Bandersnatch

New member
דעתי האישית..

אני לא מבין במהלכים תאוריים והרמוניים, לכן אגיד לך מה דעתי בתור מאזין שלא מבין דבר: נושא יפה, שונה ומעניין. לאחר שאתה מציג את הנושא אז פתאום נהיה בלאגן לאוזן. יותר מדי בס, זה לא נשמע כאילו יש קשר בין הליווי ל"מנגינה"?! לא נראה לי שאקשיב לשיר שנית, כי הוא פשוט כיסח לי את האוזן. שוב הדעה הזאת היא בתור מאזין, לא בתור מוזיקאי/מלחין. לא יצא לי עדיין להוריד את שאר השירים שלך, אשתדל להאזין להם כשיצא לי.

orbiti

New member
יש בדבריך משהו

כמו שאמרתי, את הקטע כתבתי בתקופה שבה עדיין לא היה לי הרבה ידע בתיאוריה או בכתיבה, ובזמן שכתבתי את הקטע לא היה לי אפילו כלי מקלדת בבית בכלל. בכמה תיבות (ובמיוחד ב2 ספציפיות, שמגיעות יחסית בהתחלה) כתבתי בס מאד נמוך ועוצמי, ובאותו זמן תפקיד נורא אגרסיבי של יד שמאל (דבר שלא יכול להיות מבוצע בכל מקרה ע"י פסנתרן אחד בהנחה שהוא אנושי). בדיעבד זאת היתה טעות והיום בהחלט הייתי משנה את הקטע הזה, כמו גם עוד דברים. אולי אשנה אותם מתישהו כאשר אעבד את הקטע להרכב אחר. בכל מקרה אל תטרח להוריד את שאר השירים שם, הם גם סקיצות, פשוט ברמה הרבה פחות טובה.

למעלה