חדש לפורום וללינוקס

kenderkin

New member
חדש לפורום וללינוקס

אפתח ואומר: א נ י א ו ה ב א ת ל י נ ו ק ס ! ולא מבין למה לא התקנתי אותה עד כה. מספר שאלות: 1. האם עדיין מתקיימים מפגשי התקנה (או שהרעיון נראה לכם מוזר)? 2. האם הפאלם דסקטופ שלי יסתכרן עם הלינוקס (תמיכה במק X משמעותה לינוקס? כי שמעתי שהמק החדשים מצוידים בלינוקס)? תודה על הסבלנות

ברוך הבא

1. כן, קיימים מפגשים להתקנות. 2. יש כלים לסנכרון פאלם מול kOffice ומול StarOffice/OpenOffice (בטח גם אחרים). 3. המקX החדש לא מצויידים בלינוקס, אלא ב BSD (זה יוניקס אחר). המשמעות היא שתכנות של לינוקס ניתן להדר עבור המקים ממש בקלות, ואם כותבי התכנות למקים ירצו, לא תהיה להם בעיה ליצור "פורט" (גרסה) עבור לינוקס.

kenderkin

New member
תודה רבה לכולכם

אני רץ לנסות (יש לי גיבוי על הלפטופ בכל מקרה...)

matam haifa

New member
לגבי סעיף 2

בתור משתמש פאלם כבד, אני יכול להציע לך, ללמוד טוב טוב את הלינוקס, לסנכרן פעמיים! גם אל הדסקטופ או האאוטלוק, וגם לשחק עם הלינוקס. בשום מקרה, אל תסמוך על הגיבוי בלינוקס, עד שתהיה טוב במערכת הזאת. בהצלחה!

ezaton

New member
על רדהאט ישן

הפאלם עובד כמו תותח. אני אפילו מקבל התראות על פגישות מתוכננות. Ez

matam haifa

New member
כן בטח, אבל

קח פאלם שכל המידע הלך בגלל שהסוללות נגמרו, והוא נשאר ככה זמן רב, שים אותו בעריסה, סנכרן אותו עם לינוקס.... ותתחיל להתפלל שהפאלם ייראה כאילו לא קרה כלום...

ezaton

New member
אין לי בעיית סוללות

והיה גיבוי מלא של המידע שלי. אני נוטה להאמין שאני יכול לשחזר (וברצון אללה, לא נצטרך בחיים לבדוק). בדקת פעם? Ez

matam haifa

New member
בודאי .... ../images/Emo42.gif

זו לא בעיה עם סוללות. יש לי נרתיק עור לפאלם, והפאלם היה לחוץ בתא באוטו כמה שעות טובות. כל המידע (של שנתיים) הלך פארש.. מת. ביצעתי סינכרון, ואפילו התמונות של ה- acdsee הפאלמית חזרו אל הפאלם, כל הסיסמאות חזרו. יש לי בזה נסיון לא רע. נ.ב. תוכנת דסקטופ 4.01 , חלונות 2000 .

למעלה