חדש מאוד בקטע...

Captain Picard

New member
חדש מאוד בקטע...

היי אני ניסיתי לכתוב משהו בפעם הראשונה בגלל שיש לי רעיון, אף פעם לא כתבתי ואני די בטוח שאני ממש גרוע בזה אני לא חושב שיש לי כישרון וניסיון בטוח אין לי :) ואני סה"כ בן 14 אז אל תצפו להרבה :) רק רציתי שתגידו מה אתם חושבים על איך שאני כותב, זאת רק ההתחלה אז אין פה כלום בנתיים אז רק תכתבו מה אתם חושבים על איך שאני כותב והכי חשוב!! תכתבו הרבה על איך אני יכול לשפר את זה(ואני בטוח שיש הרבה מקום לשיפור) :) כתבתי את זה באנגלית(לא יודע למה התחשק לי).

Rivendell

New member
ברןך הבא, וכמה הערות ../images/Emo13.gif

הראשונה - אם תוכל להדביק את זה כהודעה, כי רוב האנשים (כולל אותי) לא פותחים קבצים. השנייה - העובדה שזה באנגלית מצמצמת לך מאוד את קהל הקוראים. אני אקרא, כי שפת האם שלי היא אנגלית, אבל יש הרבה אחרים שזה ירתיע אותם - וחבל. מה גם שאני לא תומכת בלכתוב בשפה שהיא לא "שלך". ודבר אחרון - אל תגיד "זה גרוע". אם אתה חושב שזה גרוע - תעבוד על זה, ורק אז תיתן לנו לקרוא. אל תזלזל בקוראים שלך לעולם. אם זה גרוע - אני מבטיחה שנגיד לך
, אבל אל תעשה לקוראים הכנות כאלה, זה מזלזל ומיותר. לשפר תמיד אפשר, אבל כשאתה מפרסם משהו, תעבוד עליו קודם, ותיתן כל מה שיש לך. אח"כ תקבל את ההערות, ותבחר למה להקשיב ומה לשפר. בסיידר?

Captain Picard

New member
אוקיי אבל לא רציתי להדביק את זה

בהודעה בגלל שמערכת תפוז לא תומכת באנגלית כל כך טוב...

Rivendell

New member
קראתי את ההתחלה

במחשב ציבורי עם אנטי וירוס נורמלי
. תראה, הסיפור הזה הוא בדיוק הסיבה בגללה אני מתנגדת לכתיבה בשפה שאתה לא שולט בה באופן מושלם. שגיאות כתיב ודקדוק, שלא מאפשרות לקורא להתמקד בעלילה. ההצעה שלי - לכתוב בעברית.

Boojie

New member
מה הבעייה של מערכת תפוז

עם אנגלית? שמים בתחילת הטקסט "תחילת קוד" ובסופו "סיום קוד" (קישורים להוספה שלהם מצויים שניהם בתחתית חלון כתיבת ההודעה), והטקסט נראה יופי באנגלית. הנה, ככה:
This is what english text looks like when you use the code for english. It's justified to the left instead of to the right, and is easily readable. A nice solution for people who want to post messages in english.​
לא בעייה, נכון?

למעלה