חדש+מחפש אנשים מרעננה

nada01

New member
חדש+מחפש אנשים מרעננה

שלום אני מחפש אנשים מעננה או כפר סבא או הרצליה במוכנים לרכב(על אופניםם ולא מה שאתם חושבים) כמעט כל יום. תגיבו פה מי שמוכן להיפגש ואני יקבע תאריך או אתם שנוח לכולכם להיפגש. (אני חייב ללמוד Graind טוב!!!)

nada01

New member
עידו יש לך אייסיקיו?או מסנג'ר?

עידו יש לך אייסיקיו?או מסנג'ר? בן כמה אתה,איפה אתה לומד?(אולי אני יודע מי אתה)

ido rosen

New member
i'm........

i'm a 99 year old pimp and i never went to school cause the teacher's didn't agreed to be my hore's i'm a ntural rhyme tino bambino

Carmel B

New member
אני מרמת השרון אבל

אני מוכן ויכול להגיע לרעננה בכל עת... בן כמה אתה ואיפה אתה רוכב ואני מקווה שבזמן הקרוב אני יגיע...

Carmel B

New member
רק כדי לא לפתוח נושא

רועי יש מצב שאתה מגיע לרעננה בימים הקרובים אולי אפילו מחר או ביום שני או משהו(יום ראשון אני לא יכול כי יש לי יומולדת... אלא אם כן מישהו מעוניין רוצה לבוא לעשות איתי סשן יומולדת...)? אם אתה יכול להגיע לרמת השרון זה בכלל יהיה מצוין כי מצאתי רייל טוב לאללה שהוא קצת גבוה אבל בהחלט בהחלט אפשרי... הוא על פלאט והוא לא רחוק מהכיכר אז זה טוב... בקיצור תודיע לי אחי...

Carmel B

New member
לא זוכר את המספר איי סי קיו

פשוט תחפש את הניק Anty-Pozer או עם Z או עם S לא זוכר איך רשמתי את זה... כשתמצא תגיד לי ואם לא תמצא תגיד לי אני יביא לך את המספר...

Live TO Ride

New member
אאאאההההההההההההההה

אני מב"ש....אני יודע שזה לא עוזר...אבל סתם רציתי להגיד את זה........................בהצלחה עם הגריינד

דןk2

New member
אני מכפר סבא... בן 15 וחצי

אם אתם רוצים לרגן משהו אז....... 0507809767 קוראים לי דן.

B BOY1

New member
דימה (nada01)!!!!!!(מה נשמע?)......

אם אתה מארגן משהו אז תקשר אלי......

nada01

New member
אם נמצא מעל 3 אנשים לסוע איתם באותו

היום אז נארגן איזה מפגש+נסיע....אבל אנחנו צריכים איזה אנשים שרוכבים סטריט ויודעים מה הם עושים(אפשר גם פלאט שיודעים בטריט כמו עידו)

דימה כנס..

נו אתה מכיר את כולם מכפ"ס ורעננה לא??? {אם אתה אותו דימה שאני מדבר עליו...}

nada01

New member
כן......אבל אתם לא עושים

סטריט אם גריינדים ו180 וכל זה נכון?אז זה לא כיף לסוע איתכם בכלל... אתם עושים אורבן או משהו כזה...ואני לא יודע איך לרדת עורבן בכלל...=| ד'א, אילןם יש לך פעלולים מעפנות....אתה זורק אותם או משהו?כי אני חייב אופניים יותר קלות כי שלי שוקלות 2 טון!!

למעלה