חדש על המדף

melquiadess

New member
חדש על המדף

קודם כל אני רוצה לברך אותכם על הפורום הנפלא הזה. אמנם לא כתבתי כאן עד עכשיו, אבל קראתי כמעט את כל מה שכתבתם (והספקתם לכתוב ממש הרבה עד עכשיו), וזה ממש מעניין. תמשיכו ככה ותהפכו גם אותי למעריץ פסיכדליה נלהב. אז כצעד ראשון בהפיכתי למעריץ פסיכדליה נלהב, הלכתי לפני שבוע סופסוף לקצת אחרת (פעם ראשונה שלי בחנות, אחרי שכבר כמה פעמים הבטחתי לעצמי שהקניה הבאה שלי תהיה בקצת אחרת). בכל אופן באותו בוקר קמתי במצב רוח לפסיכדליה, אז ביקשתי מהברנש בחנות (לא אחד מהמוכרים הקבועים) שימליץ לי על דיסקים והוא נתן לי כעשרה דיסקים לשמוע ולבסוף יצאתי עם השניים האלה (כמה חבל שלא היה לי כסף לעוד כמה
,) Fifty Foot Hose - Cauldron האלבום הזה תפס אותי מהרגע הראשון ששמעתי אותו בחנות. להקה פסיכדלית מהסצינה של סן פרנסיסקו, שהשתמשה בכל מיני כלים אלקטרוניים מוקדמים (שמסתבר שאת חלקם אחד מחברי הלהקה בנה בעצמו). הם מזכירים קצת את united states of america, והקול של הזמרת מזכיר לי את גרייס סליק בחלק מהשירים. הדיסק עושה רושם של דיסק ממש טוב (עוד לא יצא לי לשמוע אותו הרבה כי לצערי שכחתי אותו בבית כשנסעתי לחיפה השבוע, ולכן אני שומע אותו כרגע רק פעם שניה וממש נהנה). The Music Emporium - Music Emporium עוד להקה פסיכדלית מקליפורניה. גם להם יש סולנית ואפילו המתופפת היא מהמין היפה. הם משתמשים הרבה בקלידים עם סאונד פסיכדלי ייחודי. בחלק מהשירים (בעיקר בשיר הראשון), הם משלבים שירה "כנסייתית". גם כן דיסק מצויין, ומומלץ. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על האלבומים האלה.

melancholy man

New member
תחדש וברוך הבא יקירי

בקשר לאלבומים, מאחר וההכרות שלי איתם שיטחית משהו, אני אשאיר לאחרים להתיחס.

Jflyaway

New member
ובכן, שני האלבומים הללו נמצאים

אצלי במדף ה"קרוב", והם מה שאני מכנה "פסיכדליה קשה"
והכוונה לא לזה שהיא קשה לשמיעה, אלא ךזה שהיא HARDCORE של אוהבי פסיכדליה. ה CAULDRON הזה די מטורף, ניסיוני במובן החיובי של המושג, וההוצאה בדיסק של EMPORIUM ממש ממש מוצלחת (חייתי המון זמן עם VINYL RIP רעוע) שים לב לאורגן הנהדר....איזה סאונד יפה. לא HAMOND בריטי, אלא אורגן FARFISA או תואם, כיאה לפסייח אמיתי! אם אהבת את שני אלו - מקוצך פה איתנו - זה בטוח! WELCOME

melquiadess

New member
תודה.

באמת תהיתי על איזה אורגן הם מנגנים שם. לא שמעתי באף אלבום קלידים עם סאונד כזה. ולא הצלחתי למצוא איזה אורגן זה לא בAMG ולא באתר שלvernon joynson . אז תודה על המידע.

למעלה