חדש עם שאלה

יונתן1988

New member
חדש עם שאלה../images/Emo9.gif

אני עוד זוכר שהיו לי "יצרים" ביסודי. אמנם זה היה מוקדם מדיי בשביל להתחיל לאונן או מה שזה לא יהיה, אבל עדיין... אני כן זוכר את עצמי בתור אחד שהיה מסוגל "להתגרות" מבנות. זה נעצר מהר, בסביבות כיתות ו'-ז', עקב התחזקות\חזרה בתשובה, איך שלא תקראו לזה. בחיים לא אוננתי או הרגשתי צורך בכך, בחיים לא שכבתי או אפילו הרגשתי צורך "להתחרמן" עם מישהי. תמיד הספיק לי החיבוק והנשיקה בלחי. היו לי חברות, הייתה לי אהבה. חזרתי "בשאלה" לפני כחצי שנה בערך (עם עדיין פחות או יותר שמירה על מסורת... בכל זאת, יש סבתא שאני לא מעוניין לאכזב) וה"יצר",הצורך לאונן או לקיים יחסי מין לא חזר אליי. לא מעט קורה שצוחקים עליי בגלל שלא אוננתי עדיין, או סתם טוענים שאני מגזים עם הרצון "לאהוב" מישהי, ואח"כ תמיד מתלונן ששוברים לי את הלב. כולם נהנים, אני לא. זה מציק, ואני מעוניין לצאת מזה. כמו שאמרתי, זה לא שאני זוכר את עצמי מאז ומעולם ככה. לגלוש באתרים? ניסיתי פעם אחת כשכהרגלי "ניקיתי" אחרי אח שלי את ההסטורי. רציתי לראות מזה, אז נכנסתי, לפני שמחקתי. די אפשר להגיד שחטפתי טראומה. זה אולי "גירה" אותי במידה מסויימת, אבל לעומת הצורה שזה זיעזע אותי, זה באמת כלום. תוך כמה שניות ברחתי משם. בקיצור, אני בהחלט לא יודע להגדיר מה אני. יכול להיות שאני אסקסואל, יכול להיות שזה סתם שאריות של ה"חזרה בתשובה"\התחזקות. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, תודה. יונתן

אם זה מציק, לך לרופא

יש בעיה בשם HSDD - Hypoactive Sexual Desire Disorder, שבה לאנשים אין חשק מיני, וזה ממש מפריע להם בחיים, הם סובלים ולא מרוצים מהמצב. היא נשמעת דומה לאסקסואליות, אבל היא גורמת לסבל. נשמע שאתה לא מרוצה מהמצב, אז אולי כדאי לשאול את הרופא איך לטפל בו. תחשוב אם באמת אתה לא מרוצה, או שסתם הסביבה מציקה לך. אם אתה רואה את עצמך מאושר יותר בלי סקס, עם חיבוק ונשיקה בלחי, אתה לא צריך להכריח את עצמך להתגרות או לאונן. למה חברים שלך בכלל יודעים שלא אוננת? אל תספר להם אם הם יצחקו עליך. אני גם לא בטוחה שאתרי סקס נועדו לגרות את כל מי שמתעניין בסקס.

יונתן1988

New member
פליטת פה של פעם אחת

גררה אחד ועוד אחד וכולי... בקטנה, למדתי להשלים עם זה. ללכת לרופא? אני באמת לא יודע אם הוא יעזור... נקודה נוספת שאני יכול לחשוב עליה: אני סובל מחרדה חברתית ברמה גבוהה, גבוהה מאוד אפילו הייתי אומר. אני מניח שיש קשר כלשהוא בין הדברים... ד"א, אני בן 18. 18 ושלושה ימים ליתר דיוק

FAKE ID

New member
סוף סוף אני יודע מה יש לי

אני בן 31 ויש לי את השם המסובך הזה HSDD - Hypoactive Sexual Desire Disorder.ואני יודע שהבעייה היא לא פיזית כי אני מסוגל לאונן 4 פעמים ב24 שעות.או לחילופין לקיים יחסים באותה כמות.רק שלא בא לי ואני מעדיף פעם בשבוע אם לא בחודש.כנראה שאני פסיכי.תודה לך מנהלת יקרה שהבהרת לי את הנקודה.

clean grunge

New member
|יבחוש|ניצל"ש אותך../images/Emo3.gif...

אחי היקר..תשמע..הדבר שאני הכי שונא בחברה הכלל עולמית זה את הלחץ החברתי..מה החברים יגידו..מה הסבתא תגיד..מה ההורים יגידו.. עזוב אותך..מנסיון..אם אתה "תפיץ" וכולם את מה שהם תופסים כ"בעיה" אז הם יקבלו את זה ואפילו יהיו כאלו שיסכימו איתך שזה קצת(הרבה..)דוחה..אל תפחד להגיד מה אתה חושב על אתרים ועל סק**ס..להפך..אני אישית משתדל לספר לכל בנאדם שאני מכיר את ה"בעיה"(תאוריית המין בשבילי..)שלי ולפעמים אנשים באמת מבינים שמה שהם עשו זה לרדוף אחרי כל דבר מיני.. ו..ההתחזקות שלך לא נראה לי קשורה כל כך לסלידה שלך מהאתרים וכו'..גם החרדים והדתיים הכי גדולים נתפסו כפדופילים לא קטנים..אנלא שונא דתיים ח"ו..להפך..כל חיי הייתי מסורתי(למדתי בישיבה 3 שנים..)ולא מצאתי קשר בין הדת למין כי כל החברים הדתיים שלי תמיד פיתחו שיחות לכיוון המין.. זה יותר קשור למה שאתה בעצמך..וגמני נגעל מהשוק בשר שיש באתרים האלו...

יונתן1988

New member
בארט חמוד יש לך בכרטיס אישי../images/Emo3.gif

והמוזיקה שאתה שומע בכלל
. לענייננו: בכל מה שנוגע לסק**ס, אני ממש לא מתבייש להגיד מה דעתי בעניין. אני בטוח שאם החזרה שלי "בשאלה" הייתה יותר רצינית או אידיאליסטית, ולא סתם כי נשבר לי הזי* מהקושי שיש בלהיות שומר מצוות, לא הייתה לי בעיה לחיות איך שבא לי, גם אם סבתא תיקח את זה קשה מאוד. ממ. ואתה מתאר מציאות של חרדים פדופילים או דתיים חרמנים
זה אמנם קיים, אבל באמת מיעוט. ומה שלא תגיד, יש אימרה בגמרא מאוד נכונה לגבי הידיד שם למטה: "מרעיבו-שבע, משביעו-רעב". אני שומע מכל כך הרבה חברים איך הם התחילו עם אוננות פעם בשבוע, ואיך הם לאט לאט עברו לפעמיים ביום. את אח שלי אני בכלל לא אבין... ממה שאני יודע, יש לו כל כך הרבה בנות, כל כך הרבה "סטוצים". ועדיין, אין פעם שהוא לא חוזר מהצבא ואני "תופס" אותו על גלישה באתרים. זה לא מפריע לי כמובן, חוץ מהקטע שאני זה שתמיד מנקה אחריו את ההסטורי
. אבל בעיקרון, באמת שיעשה מה שבא לו. זה נשמע לי מאוד ממכר כל העסק, אני באמת לא בטוח שאני רוצה להיכנס לזה. אבל מה שכן, הבנתי שזה נותן תחושה של רוגע- דבר שמאוד מאוד חסר לי בחודשים האחרונים.

יונתן1988

New member
תראה, בוא נגיד ככה

הספק הגדול שלי הוא האם כל הקטע של "שליטה ביצרים" (דבר שאני מאמין בו, מאוד!) והסלידה מהחבר שם למטה הם כתוצאה מהעבר שלי, או שאני סתם אסקסואל, או שאולי בכלל זה הכל הרצון הבאמת עז שלי להגיע לאיזה שהוא סיפוק נפשי מאהבה למישהי, דבר שלצערי עדיין לא יצא לי. כמו שאמרתי, היו לי חברות. אחת נפרדה מהטענה הנ"ל, שהרגש שלנו שונה, והיא לא תוכל לגרום לי להרגיש מה שאני רוצה. אחת נפרדה ברמז שהיא צריכה מישהו יותר "גבר" ממני והשלישית? לא היינו רשמית ביחד, אבל היא זאת שיזמה בכלל את הקשר,ואין לי מושג... שיעממתי אותה כנראה, תוך שבוע וחצי "ירד לה הרגש", וזהו,בום. אני בן 18 כמו שאמרתי, ובאמת שאין לי בעיה עם מה שאני. הדבר שבאמת מפריע לי הוא, שזה נראה כאילו לסביבה אכפת, ואני צריך לסבול ממה שאני. קשה לי להאמין שיום יבוא ואני אמצא באמת מישהי, מישהי שאני אוכל להעניק לה את האהבה שיש לי לתת. ואני יודע שיש לי ,המון. סתם לפרוק, תודה

clean grunge

New member
|יבחוש|חיחיח..בארט כוסון!!!...

ובקשר לאהבה..אל תדאג..אני גם גילתי שאנשים(במיוחד בנות..)יותר מעריכות בנים שאין להם תאווה למין כמו שיש לכולם..הן שם..רק צריך להוזיז כמה "מוסכמות" חברתיות בדרך שמפריעות לראייה הנכונה שלך..אני מכיר פווול בנות כאלה..ואם אתה מאיזור הדרום שלי אז..יאללה..
...

יונתן1988

New member
רמת גן, כל כך דרום../images/Emo3.gif

בכל מקרה, אני חייב להגיד שדי הופתעתי. תמיד הסתכלתי על בנות בשונה מבנים. הבן מחפש סקס, הבת מחפשת אהבה. תמיד חשבתי שכל הבנות תמימות בכל מה שקשור לסקס... בשנה האחרונה התברר לי, וכל כך לא. לפעמים אני נוטה להסכים עם האימרה שבנות מחפשות "מניאקים", כאלו שיתאגרו אותם...

avi1283

New member
יונתן

תשמע זה נראה לי הרבה יותר הקטע של החזרה בתשובה מאסקסואל. כי אמרת שכנכנסת לאתרים זה משך אותך קצת אבל יותר דחה אותך שזה אומר כנראה שאתה חושב שזה משהו לא בסדר, אני מניח שמישהו שהוא אסקסואל יכנס לזה הוא פשוט לא ימשך לזה. אין לך מה לא להבין את אח שלך, זה מה שמקובל 95% מהגברים עושים את זה ונכנסים לאתרים כאלה כל יום (לא שזה לא בסדר ההפך). נראה לי שהאוננות זה רק בגלל הדת ובזה אני לא יכול להתערב תעשה מה שאתה חושב אבל זה לא נראה לי בגלל אי משיכה מינית. ובנוגע לחרדה זה קצת מתקשר נראה לי אבל חרדה חברתית זה בסך הכל ביטוי אחר לביישנות מוגזמת צריך רק להעיז יותר כדי להתגבר על זה זה הכל... (אני יודע שזה לא פשוט אבל זה הדרך היחידה)

בקשר לאתרים

זה יכול גם לקרות לאסקסואלים, לפי ההגדרות לפחות. אסקסואלים יכולים לחוות גירוי, והאתר יכול להיות הטריגר.

יונתן1988

New member
אני באמת לא יודע

יש דברים אחרים שע"פ היהדות נחשבים אפילו יותר גרועים, שנכון להיום אני "חוטא" בהם, ואין לי כל כך בעיה איתם. לגבי החרדה חברתית, "להעיז" ניסיתי יותר מדיי פעמים, ורק נכשלתי\סבלתי\לא הלך לי, והדיכאון של אח"כ היה הרבה יותר קריטי. יש טיפול כלשהוא לנושא... בינתיים אני עוד בבית ספר, כשאסיים אני מאמין שאתחיל איתו.

avi1283

New member
בקשר לחרדה החברתית

לא יודע אם אתה מתכוון רק עם בנות או בכלל (מניח שאתה מתכוון בכלל אחרת זה לא זה). אז באמת שצריך להמשיך לנסות, וזה קשה במסגרת שאתה נמצא כי כבר יש לך הרגלים מסוימים הכי טוב זה למצוא עוד מסגרות כמו עבודה התנדבות תחביב וכו' בעיקרון גם טיפול (לא יודע למה אתה מתכוון) יכול להיות טוב אבל אל תחשוב שזה כמו שפעת שמקבלים טיפול וזה עובר, אתה צריך לעשות את השינוי וזה תהליך אבל אני בטוח שתצליח, גם לי אמרו שיש את זה (וראיתי את הסיפטומים האלה וחשבתי אז שיש לי את כולם) ועברתי את זה אתה יכול לפנות אלי בפרטי אם יש לך שאלות לגבי זה.

avi1283

New member
חרדה חברתית

חוסר משיכה אין מה לטפל כמו שאת יודעת.

Future Tal

New member
אסקסואליות קשור לפחד מבני אדם?

יש איזה פוביה כזאת מבני אדם..זה קשור אחד לשני?

Future Tal

New member
כאילו..

לא בדיוק פחד..זה אי נוחות כזאת מלגעת ולהיות בסביבה עם הרבה אנשים באותו מקום.משהו כזה

לא שידוע לי

יש אסקסואלים שלא נעים להם לגעת באנשים ולהיות בסביבתם, יש גם אנשים שאינם אסקסואלים, וחווים את אותן אי נעימויות. אני לא יודעת אם יש יותר אנשים כאלה בקרב האסקסואלים, לא יכולה לקבוע בודאות.

למעלה