חדש פה בפורום

pixelonix

New member
חדש פה בפורום

כמה דברים
א.הפורום הזה פעיל בכלל?
ב.פעם היו לי כמה חלומות מוצללים ואני רוצה לדעת איך להיכנס למצב הזה שוב.
בזמן האחרון אני בקושי זוכר את החלומות שלי וזה קטע ממש מבאס אני חשב שזה קורה בגלל שאין לי זמן בבוקר לנסות להיזכר בהם. פעם הייתי זוכר המן חלומות. היו לי בערך 5 חלומות מוצללים בעבר.בערך 3 מתוכם בהמשכים. אמרו לי שכל הקטע הזה קשור לגיימרים זה נכון? אם כן זה יכול ממש לעזור לי.
ודבר אחרון אני מדמיין ממש ממש טוב זה גם יעיל?

Boglob

New member
ברוך הבא

א. הפורום לא כול כך פעיל, אבל אני דואג לעבור פה פעם ביום כדי לבדוק עם למישהו יש בעיה.
ב. יש כמה דרכים להיכנס לחצלול, אני משתמש בפשוטה ביותר, אתה רושם יומן חלומות כדי לשפר את הזיכרון של החלומות שלך ועושה בדיקות מציאות מידי פעם.
בדיקת מציאות זה תהליך שבו אתה בודק אם אתה חולם או לא, אפשר לעשות זאת בכמה דרכים, ניתן לנסות להיזכר איך הגעתה למקום שבו אתה נמצא, אפשר לספור אצבעות (משום מה בחלומות יש לך מספר שונה מחמש), ואפשר גם על ידי טקסט או שעון, להסתכל, להסיט מבט ולהסתכל שוב, בחלום הטקסט/השעה ישתנו.
כמו שרשמתי למעלה, הדרך הכי יעילה לשפר את זיכרון החלומות שלך זה לרשום יומן חלומות, חוץ מזה יש גם שיטות כמו להגיד לך שאתה תזכור את החלומות של כמה פעמים לפני השינה אבל אני לא בטוח אם הם עובדות.
חצלולים אינם קשורים לגיימרים, אבל זה שאתה גיימר משפיע טיפה על החלומות שלך טיפה, אבל אני ירשום את זה באשכול האחר שלך כדי לא לרשום את זה פעמיים.
וכן, לדמיין ממש טוב זה יעיל, כשאתה בחצלול הדבר היחיד שמגביל אותך זה הדמיון והאמונה שאתה יכול.

pixelonix

New member
באסה

אז הפורום הזה לא כל כך שווה.... אתה מכיר אולי פורום שקצת יותר פעיל מפה? ומה זה שיטת wild ושיטת mild? מה ההבדל ביינהם?

Boglob

New member
לא שאני יודע

לא הרבה אנשים מתעניינים בנושא, בעיקר בגלל שהם לא מכירים אותו, בגלל זה אין הרבה פורומים פעילים בנושא.
השיטות wild וmild הם יחסית מסובכות, אני לא בטוח לגבי Mild אבל אני יודע שבwild אתה אמור ללכת לישון אבל לשמור על עירנות, ואז כשתיכנס למצב של שיתוק שינה (שהגוף ישן אבל אתה לא) אתה אמור לעצום עיניים ולדמיין את סביבת החלום שלך, ואתה תיכנס עליה.

וולפהרט

New member
לגבי ההגדרה המדוייקת

מתייעצת עם חברי המנהל הקודם, לא רוצה לכתוב לך טעויות.
גם אני מהמחצללים בשיטה הספונטנית: יומן, בדיקות מציאות, ומתי שבה בה.
השיטות המתקדמות דורשות זמן והשקעה.

Romaner811

New member
ILD-ים

* ILD - Induced-Lucid-Dream
למשל MILD = Memory-Induced-Lucid-Dream
&nbsp
DILD:
D = Dream
ההבנה שאתה חולם תוך כדי חלום
&nbsp
WILD:
W = Wake
הרדמות מודעת, להשאר ער תודעתית בזמן הרדמות
&nbsp
MILD:
M = Memory
MILD היא חצי WILD וחצי DILD במובן כלשהו.
דמיון החלום העתידי (לפני הרדמות) על בסיס משהו מהזכרון (אירוע כלשהו, בדרך כלל נלקח החלום האחרון שחלמת), וחלימתו מהאמצע האירוע המדומיין,
מכוון שמדובר באירוע מהזכרון - קל יחסית לגלות באמצע שזה חלום.
&nbsp
שיטות עזר ששמעתי עליהם:
ADA:
ADA = All Day Awareness
החלטה על יום שבו תטיל ספק במציאות שלך באופן אינטנסיבי מהרגיל.
- מגדיל את הסיכוי לבדיקת מציאות.
&nbsp
WBTB:
WBTB = Wake Back To Bed
התעוררת לקראת הבוקר, לאחר כמות שינה שתספיק למנוחה פיזית (כ-6 שעות בדר"כ).
וכעבור זמן ערות מצומצם חזרה לישון.
עוזר לכל הטכניקות:
- מגדיל סיכוי לבדיקת מציאות (מגביר צלילות באופן כללי בחלום)
- הרדמות ישר לתוך חלום, הרדמות קלה לעומת ערות מוחלטת (טוב ל-WILD)
- מתעורר על חלום "טרי" שניתן להמשיך (באמצעות MILD)

וולפהרט

New member
ויש גם אוטוסוגציה

אמירת משפט המון פעמים לפני ההרדמות כמו: "כשארדם אחלום חלום צלול"

Romaner811

New member
פורום

*מתנצל בפני הפורום הזה על הבגידה*
&nbsp
אם אתה יודע להסתדר עם אנגלית:
www.dreamviews.com
&nbsp
הומלץ לי ע"יי בחור נחמד אחד

pixelonix

New member
חצלולים אינם קשורים לגיימרים

https://youtu.be/QLoDtRdJohM סרטון שאל על 2 שלח פה בתגובות למטה ורשום שם שזה כן קשור. וזה גם הגיוני כי לי נגיד היה איזה 5 חלומות צלולים בלי שום סיבה

וולפהרט

New member
הי פיקסלוניקס

ברוך הבא
הפורום קצת ישן, אבל ברגע שתכתוב אתה ועוד כמה הוא עשוי לחזור לפעילות!
כן, זה קורה שיש תקופות שבהם לא זוכרים מה חולמים בכלל. אם זה חשוב לך תנסה לזכור כשאתה קם פרטים, אפילו קטנים, ולרשום. עם הזמן תזכור יותר.
דמיון זה דבר מבורך, ובטח שלחלומות.
אין קשר בין להיות גיימר ללהיות מחצלל, חוץ מזה שאם תשחק הרבה סביר שיהיו לך חלומות שהם כמו סצנה ממשחק מחשב!

Romaner811

New member
גיימינג

ראיתי את הסרטון, סרטון נחמד :)
&nbsp
לא מכיר את הרעיון שלגיימרים הכל יותר קל.
גם אני גיימר (לא ברמה גבוהה, אבל משחקי מחשב אני משחק).
השערותי הן:
- כללי (כפי שכבר נאמר): יכול להיות שבגלל שקל יותר ללמוד לזהות שזה חלום כשהוא מהצד
- שליטה: יכול להיות שלגיימרים יותר קל להבין את הממשק לשליטה בחלום, להבין איך שולטים בחלום כפי שהם מסתגלים ולומדים כל משחק חדש
אולי עד כדי דמיון מקלדת ולחיצות על כפתורים שמאפשרים פעולות כלשהן

למעלה