חדש פה ובכללי בחצלולים (כמו שאתם כותבים חח) ואני צריך עזרה

MrMelada2

New member
חדש פה ובכללי בחצלולים (כמו שאתם כותבים חח) ואני צריך עזרה

אהלן, לפני בערך חודשיים החלטתי שאני רוצה לחלום צלול, מעצה של חבר שהשקיע בזה פעם הגעתי לאתר "חלום" וקראתי את כל המאמרים והספר שהוא כתב שם, בקיצור הכל.
התחלתי יומן חלומות, להרגיל את עצמי לבדיקות מציאות, ובעצם שם דיי נתקעתי. אני זוכר הרבה יותר חלומות ובהרבה יותר פרטים מלפני שהתחלתי עם התהליך וגם החלומות נהיו יותר מציאותיים,
אבל אני פשוט לא מגיע למצב של בדיקת מציאות בחלום, אם אני מנסה MILD או לא זה לא מגיע. היו לי בינתיים רק שלושה חצלולים ורק בשנת צהריים שהרגשתי ישר שאני נכנס לחלום (אני מניח שזה WILD רק בצהריים ובלי לישון לפני זה) וגם הם היו נורא קצרים (בכיוון 20 שניות עד דקה).
יש איזה טיפים או משהו שיכול לעזור שיש מצב שאני לא יודע עליו? אני מרגיש כאילו אחרי חודשיים זה היה אמור להתחיל כבר
תודה מראש, ואני מניח שאני סתם מתבאס מהשקעה שלא קיבלה עדיין מענה והולכת לקבל בקרוב, אבל טיפים מאנשים ותיקים תמיד עוזרים

היי Mrmelada, ברוך הבא

אתה לא לבד בקטע הזה. קשה להשקיע כל כך הרבה בלי לקבל שום דבר בתמורה, אבל כמו שאמרת- זה כנראה יבוא בקרוב.
לי לקח חודשיים בערך עד החצלול הראשון, אז נראה שאתה קצת עוקף אותי אפילו.

לכל אחד יש דרך שנכונה יותר עבורו להיכנס לחלום צלול. אני מעולם לא הצלחתי wild, אבל לך אולי זה יעבוד טוב יותר מבדיקות מציאות (זה לא בא במקום, כן? רק כתוספת). נסה את זה, אולי יעבוד. בכל מקרה חשוב שתמשיך להשקיע בבדיקות וביומן החלומות. נסה להקפיד על בדיקות איכותיות, כאלו שבאמת מעלות את המודעות שלך לרגע. נסה להעיר את המחשבה הביקורתית שלך, שלפעמים חסרה לנו גם בעירות באמצע השגרה. שאל את עצמך האם אתה חולם, ונסה לענות לא רק על ידי ספירת אצבעות או קריאת טקסט. שהבדיקה לא תהיה מכנית.

מה גורם לך להתעורר כל כך מהר מחצלולים? זו ההתרגשות?
לשמור על חלום צלול זה קצת כמו ללכת על חבל. עם הזמן לומדים לשמור על הכל יציב, ולייצב את עצמך כשאתה עומד לאבד את זה.

אני מקווה שלא תוותר, אתה על הסף של משהו מדהים. תעדכן מה קורה, כן? אולי עם יותר מידע נוכל לעזור יותר.
ואגב, אחלה שם יש לך ;)

MrMelada2

New member
תודה על הטיפים

וגם אני לא מתכוון לוותר כל כך מהר, ואני מבין באמת שאני לא לבד בקטע הזה של הזמן, פשוט יש לי חבר שלקח לו בערך חודש להגיע לחצלול הראשון שלו.
אני צריך באמת לשפר את הקטע של הביקורתיות בבדיקות מציאות, הבעיה שזה פשוט מתיש

אל על2

New member
חחח

חודש זה זמן מאוד קצר לעומת כמה זמן שאני התאמצתי עד שהגעתי לחצלול הראשון שלי :)
אל תוותר! בסוף תצליח!
אם אתה צריך עוד טיפים או סתם לשתף כל מיני דברים הפורום שלנו הוא המקום :)
ברוך הבא מרמלדה
&nbsp

MrMelada2

New member
ובקשר לחלומות הקצרים

באחד אני חושב שזה היה בגלל חוסר נוחות, ישנתי על הדשא בבית ספר ועם השמש והכל היה לי דיי קל להתעורר (והוא היה גם הכי קצר מהשלושה)
בשניים האחרים אני ממש לא יודע, בכוונה ניסיתי לשמור על עצמי אדיש אבל באיזשהו שלב פשוט התחלתי להרגיש את המיטה מתחתיי והתעוררתי אחרי כמה שניות.

MrMelada2

New member
כן, שפשוף ידיים

ניסיתי פעם אחת כי זה היה הדבר שנראה לי הכי זמין, ממה שאני זוכר זה עבד לכמה שניות והתעוררתי, נראה לי שאני צריך עוד להתנסות בשביל להגיע למה עובד הכי טוב אצלי

וולפהרט

New member
כיף לחצלל בשינה על הדשא:)

לי לקחו ארבעה חודשים לקבלת חצלול ראשון. מקווה שזה מעודדXD
אבל אני לא בעד לתת ליאוש לעמוד בדרך להשגת דברים, בשום תחום שהוא.
מחכה לעדכונים ממך
וברוך הבא^^

למעלה