חדש פה - לא מאמין שקיים פורום כזה - אלוהים-

חדש פה - לא מאמין שקיים פורום כזה - אלוהים-

הפנו אותי לכאן מפורום שכן , לא שמעתי ממש על קיום הפורום או המונח...וברגע שהפנו - הבנתי שזה המקום בשבילי.

וואו. סליחה וממש מתרגש. כשקראתי את התאור בכותרת הפורום לאנשים שמרגישים "לא גבר ולא אישה" - זה פשוט התיישב - זה מה שרציתי להגיד.

אני נמצאת בפורום טרנס' כי מרגישה שמשהו בחיים שלי לא "יושב נכון"... אבל לא ברמה של "תשוקה בלתי נשלטת לשנות את מיני"

מבחינתי תמיד היה גבר , אישה, הסקאלה באמצע , הומואים, לסביות , ואלו שהרגישו שחיו במין הלא נכון - ועשו את שינוי המין - הטרנסים והטרנסיות.
מבחינתי מישהו במצב שלי לא מצאתי הגדרה. הייתי שמח למשל להיות עם מראה אנדרוגני ברור , שזה היה לי יותר בגילאי ה 20... אבל ככל שמתבגרים זה אובד.

זהו.. אני אשמח טיפה להציג את עצמי יותר בהודעת המשך יותר מאוחר - סתם היה חשוב לי לכתוב כמה מילים משטף התרגשות על הכרת הפורום הזה.
ותודה.

lily kane

New member
ברוכה הבאה

הפורם לא קיים הרבה זמן ועכשיו הוא קיים
ואני יותר משמח שהצטרפת ושמצאת מקום שאת מרגישה בו "בסדר ודומה"
אני חייבת לציין שרוב הג'נדר קווירים מוצאים את התחושה המעיקה של אין לנו מקום בעולם שכל כך מנסה לדחוף הכול לשחור ולבן. כשאנחנו ללא ספק האמצע הצבועני.

אני אשמח לשמוע עלייך האם יש לשון פניה מעודפת (זכר/נקבה/מעורבב)
ועוד מה שירגיש לך נוח לספר

both

New member
ברוך הבא!

אני פונה בלשון זכר כרגע אבל אם לשון נקבה עדיפה, אשמח לשנות בפעם הבאה.

אני הגעתי לכאן במחשבה שהייתי ג'נדרקווירית עם נטיה לצד הגברי וכיום אני עומד בפני התחלת שינוי פיסי מאישה לגבר, מה שעושה אותי גבר טרנס. גם אני לא ממש מצאתי הגדרה מתאימה באמת אבל נראה לי שהכי קרוב זה להציג את עצמי כגבר טרנס עם נטיה ג'נדרקווירית.

שמח שהגעת לכאן ומבין את ההתרגשות :)

למעלה