חדש פה מבקש המלצה

באליגם5

New member
חדש פה מבקש המלצה

רוצה לפנק את אשתי בבגד
ולשם שינוי לא בגיפט קארד
אז היא לובשת הכל
גם שמלות גם מכנסיים וחולצות ואפילו חצאיות
גוף יפה 1.65
ראיתן איזה משהו יפה לאחרונה?...
כל איזור המרכז רלוונטי

לי וולף

New member
אחלה פירגון ונשמח לעזור. יש ה-מ-ו-ן דברים יפים

וזה עניין של טעם אז בוא ננסה להיות קצת יותר ספציפיים כדי שנוכל לכוון אותך לפריטים ספיציפיים ולאו דווקא ל"זארה"(או כל רשת מוכרת אחרת).
היית רוצה לקנות לה משהו ליום (לעבודה?) או לבילוי?
יש צבע מסויים שאתה יודע שהיא אוהבת או שאתה אוהבת לראות אותה בו? אני מניחה שזו שאלה טובה גם באופן כללי- מה היית מעדיף לקנות לה, שמלה או חולצה? מה לגבי תכשיט? אולי שמעת אותה לאחרונה מציינת שחסר לה איזה פריט או שבא לה על משהו ספציפי?
מה בערך התקציב שחשבת עליו?

באליגם5

New member
תכשיטים אני יודע לקנות לבד

מעדיף שמלה
עד 500 שח
יש לנו הרבה חתונות בקרוב
צבע אני חושב שהיא לובשת הכל חוץ מכתום וצהוב

גאוי 7

New member
ממליצה על : מנגו רנואר או זארה כי -

קודם כל לא תקבל סחרחורת :) , אני לא משוחדת לטובת אף אחד אבל שמתי לב שאם אני כבר שם אני תמיד לוקחת משהו בלי קושי המבחר מאפשר לי להיות שם ממוקדת בלי לנבור יותר מדי

דבר שני פשוט הם לוקחים את כולם העונה לדעתי המעודכנת :) , לא תצטרך לנבור בין ערימות יש שם דגמים שישר תאהב , דגמים נשיים מאד , יפהפיים מעוצבים

ברור שבעבר גם קניתי בקסטרו / הוניגמן גולף ואפנה חמודה בשם yoop
אבל ממה שראיתי לאחרונה - הם התאימו עצמם בצורה מעולה לטעם הישראלי ולטרנדים השונים

לי וולף

New member
אז נראה לי ששמלה לאירוע יכולה להיות פתרון כייפי ופרקטי

הנה 2 דוגמאות מזארה - זו רשת נפלאה אבל לא בכל סניף יש אותו היצע אז זה קצת טריקי לשלוח אותך לשם אבל זה יעזור להבין מה הסגנון המועדף. למשל: שמלה קלילה, קצרה ואוורירית שתהיה סקסית ומגניבה עם עקבים כמו אלו או אלו או אולי זה יותר הסגנון שלה או כזה? (האחרונה מטופשופ, עוד רשת חמודה)
לקסטרו יש שת"פ עם אלון ליבנה שאולי תראה בו שמלות שתאהב
ומכיוון שלא שאלתי בת כמה היא וכיוונתי אולי צעיר מידי בוא נעצור פה ונראה מה אתה אומר

(הזדמנות לעוד שאלות - צמוד או משוחרר? קצר או ארוך? יש העדפה לגבי אלו? היא אוהבת מקושקש או לא? היא אוהבת לעקוב אחרי טרנדים?)

Happy Goth

New member
איזה בעל מפנק!

אין לי הרבה לחדש ממה שחברותיי אמרו למעלה

אוסיף רק המלצה ללי קופר וסתם רעיון
לאיך "תמסור" את המתנה:
במקום להביא לה את המתנות בבית
, תרכוש את הפריטים בחנויות ותבקש מהמוכרים להשאיר את זה אצלם ותביא את אישתך לסיבוב שופינג בקניון. ככה אם משהו לא מתאים לה היא כבר נמצאת בחנות ותוכלו ביחד למצוא פריט אחר.

Dr T noki

New member
סחתיין על הכוונה והתעוזה!

אני רוצה להוסיף חנויות מעצבים באיזור המרכז שאינן רשתות, שאני מחבבת.
אסף פלג http://www.assafpelleg.com/product/1/1641/שמלות
יש לו שמלות יפות ונשיות.

אפרתה errata.co.il יש להם סניף בדיזנגוף וגם באינטרנט. גם יאנגה בדיזנגוף חביבה עלי.

בהצלחה!

באליגם5

New member
תודה לכולם

היום עשינו יום כיף
עברנו ליד חנות וראיתי אוברול גינס
אמרתי לה איזה יפה והא והיא אמרה שבאמת בא לה
אז קניתי לה
יחד עם גופיה

למעלה