חדש פה-מטורנטו קנדה

• פותח הנושא orrki
  • פורסם בתאריך

orrki

New member
חדש פה-מטורנטו קנדה

היי אני אור בן 19 כותב לכם מטורנטו אנחנו פה כבר בפרק ה-10 של העונה השניה(הפרק היה ביום חמישי) אז אם אתה רוצים לשואל משהו על העונה הקודמת כלומר על התקדמות שלה הדמיות או לברר פרטים על העונה השניה רק תשאלו

POISEN G

New member
יש כאן כמה שהם גם בקצב שלך

זאת אומרת, הרבה אנשים כאן צופים בפרקים של העונה השניה גם (בדרכים משלהם, הו_ד_ת) חחח... סתם, אתה יודע לא ממש חוקי. ואת העונה הראשונה אני לפחות סיימתי לראות ממזמן כי הייתי באמריקה ביום שיצא הדי.וי.די של העונה הראשונה לחנויות..... אז קניתי אותו, ועכשיו אני מופה בעונה השניה באותן דרכים (האחרון שראיתי היה פרק 10 בעונה השנייה) ובקיצור אני לא היחידי פה

ron123 456

New member
יש לי שאלה

האם אוליבר עוזב או הוא נישאר עד סוף העונה בבקשה תענו מהר

TheCharm

New member
../images/Emo58.gif אוליבר...

הוא עוזב בקרוב. פרק עד שניים, ואומרים לו אדיוססס

patito ƒeo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

orrki

New member
../images/Emo58.gifבקרוב

*זהירות מכיל פרטים מפורטים על פק שלא שודר אצלכם* אני לא זוכר בדיוק את השתלשלות העניינים אבל אוליבר יבקש ממריסה להגיע אליו למלון ושהיא תבקש לעזוב או יפעיל עליה לחץ ויאיים עליה עם אקדח כמובן ראיין יגיע וישכנע את האבטחה של המלון לפרוץ לחדר וכאלה ואחרי זה הוא יעלם....

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifאמממ..../images/Emo58.gif

לא רציתי לשים רמז בנושא, אבל ישששש!! שיעוף כבר! קרציה! אני שונא אותו!

T a l14

New member
בורך הבא!

אני רק בפרק החמישי\רביעי של העונה השניה...:\

Aviad1987

New member
מי אמר לך שהוא עוזב?

ותיזהר לשים עוד פעם רמז או אפילו קמצוץ של ספוילר בכותרת.

orrki

New member
../images/Emo58.gif

הוא עוזב בפרק 18 כלומר עוד שני פרקים

dht160

New member
הי ברוך הבא.

אני גיא מנהל הפורום. כפי שאמרו לך יש הרבה אנשים בארץ שאומנם רחוקים ממך פיזית אבל בטלוויזיה נמצאים בפיגור של 24 שעות מכם. בעזרת הנט אנחנו מורידים היום הכול. גם האו סי תהנה גיא

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifהו קנדה מיי לוב!

אני כל כך מתגעגע למקום הזה! איך שם? קר? חם? פעם ככה פעם ככה?

orrki

New member
מתחיל להתחמם

כאילו שבוע האחרון היה ממש סבבה לא ירדנו מתחת למינוס 5 אבל החודש האחרון היה קטלני 3 שבועות רצוף של מינוס 30 אבל האביב מגיע בצעדי ענק אתמול היה 2 מעלות מעל האפס בלילה היה כל כך כיך לצאת עם גקט גינס ולא עם המעיל המסורבל ובכלל נראה לי היום אמור להיות משהו כמו 10 פלוס שזה קטלני

noy13pour

New member
../images/Emo12.gif מינוס 30../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

orrki

New member
תחשוב על איך הישראלים פה

צוחקים על הישראלים בארץ שאתם מתבכיינים על ה15 מעלות שלכם אחרי שאתה חי במינוס 30 ב10 מעלות אתה הולך עם חולצה קצרה ברחוב

dht160

New member
../images/Emo186.gif ../images/Emo186.gif ../images/Emo186.gif ../images/Emo186.gif ../images/Emo186.gif ../images/Emo186.gif ../images/Emo186.gif

למעלה