חדש פה רק עכשיו שמתי לב שיש פורום

elimotherfucker

New member
חדש פה רק עכשיו שמתי לב שיש פורום

אני בן 17 ואני ברמן מגיל 16 בערך אין לי קורס אני גם לא הכי רוצה לעשות אותו השאלה שלי אם אני ירצה לעבוד בפאבים או במועדונים בתל אביב והמרכז גם בלי הקורס

polekiko

New member
בלי קומבינות?

שכח מזה... תחשוב על עצמך נגיד מנהל של בר בתל אביב כשאתה בן 29(סתם דוגמא..) נכנס אליך בחור בן 17. אומר לך שהוא ברמן מגיל 16 ורוצה לעבוד אצלך בבר. לא יודע מה איתך- אני הייתי מעיף אותו בשתי סטירות...
(הכל ברוח טובה כן?
)

polekiko

New member
זה לא רק עיניין של חוקיות

לא שאני חס וחלילה מזלזל בך, אבל בן 18 זה ילד, וילד לטעמי לא מיועד להחזיק בר וכנראה שבוס של פאב(ובטח ובטח של פאב תל אביבי) לא יסמוך על בן 18 שיחזיק לו את הבר.. וגם אם יהיו כאלה הם מעטים נורא ולדעתי זה חוסר אחריות.. אתה צריך לנסות לעבוד בבר אירועים(למרות שבד"כ גם שם לא בטוח שימותו על הרעיון) או במועדונים לגיל שלך... שוב, לא שאני מזלזל ביכולות שלך, אבל שוב, תנסה לחשוב על עצמך מקבל בן 18 לפאב שלך שאתה מאוד רוצה שיצליח ויכניס לך כסף ויאהבו לבוא אליך לשתות.. צ'ירס מייט!!

maxfain

New member
האמת?

אני מסכים איתך בעקרון, אבל אני חייב להגיד לך שיש גם יוצאים מהכלל... יש לי חבר שהתגייס שנה אחרי כולנו וכשאנחנו אכלנו אכלנו חצץ, הוא מזג וויסקי בבר תל-אביבי.. וגם במקום הקודם שעבדתי, היה איתי מישהו שלא עשה צבא והוא עבד שם מגיל 19 בערך..

elimotherfucker

New member
שמע תכלס אתה צודק מאה אחוז

אני גם לא הייתי מקבל מישהו בן 18 אבל עדיין אני בן 17 וברמן זה מה שאני רוצה להיות בחיים להתפרנס מזה זה החלום שלי מאז ומתמיד אז בינתיים אני יסתפק בעבודה בפאב קטן

למעלה