חדש פה !!!!!! (שאלה)

GPWISWRLLBS

New member
חדש פה !!!!!! (שאלה)

שלום לכולם.... קוראים לי יוני, בן 15 מחיפה.... פעם אהבתי מאד קומיקס היום קצת פחות (למרות שאני רוצה לחזור לזה !) ויש לי 2 שאלות: - כמה שווה חוברת סופרמן מ87 ? ( אל תתביישו להגיד 3 שקל...
) - יש אתר שאני יכול לבדוק בו כמה חוברות קומיקס שוות ? תודה מראש, GPWISWRLLBS

The Crusader

New member
טוב קודם כל

ברוך הבא ^_^ טוב למען האמת חוברת כזו להערכתי המאוד גסה שווה לפחות 50 שקל מינימום אבל אני לא ממש מבין גדול אתה יכול לבדוק באתר הבא www.wizardworld.com

NuckBunnies

New member
אחת ולתמיד:

לא משנה אם החוברת מ1983 או מ1999 או מ1970. איזו חוברת, מה קורה בחוברת, זה מה שמשנה. יש לי חוברות בנות חצי שנה ששוות פי כמה על כמה על 95% מהחוברות שיצאו ב1980. שנה זה סתם מספר. תבדקו באתר (www.wizard.com), ואל תזרקו מספרים סתם ככה כי מתחשק לכם. NuckBunnies

green lantern

New member
אני בספק אם חוברת משנות השמונים

שלא קרה בה שום דבר מיוחד (פרסט אפירנס\סופרמן מת\תחילת סגה וכו´) לא יהיה לה ערך... אם היית אומר שיש לך ספיידרמן משנות השישים הייתי אומר שיש סיכוי כי בשנות השישים קרו דברים בעולם.... אם היית אומר מרוול מסוף שנות השמונים במצב טוב הייתי אומר שיש סיכוי, אבל סופס´ משנות השמונים לא.... פשוט הוא מאז 1939 לא ממש התחדש פרט לכמה סאגות.... אם היה לך לדוגמא את גרין לנטרן48 סידרה שלישית שזה "כולו" מ94 הייתי מגיע אליך הביתה ולוקח אותה...

ויאגרה

New member
צודק

אותן חוברות בנות חצי שנה שוות לא מפני שהן כל כך מיוחדות, אלא מפני שבתעשיית הקומיקס היום, המחירים עולים בצורה מטורפת, בלי שום סיבה מיוחדת...

למעלה