חדש פה
!!! נעים להכיר

denisa7x

New member
חדש פה
!!! נעים להכיר

שמי דני ולפני שבוע הייתה פעם הראשונה מאז הילדות שחלמתי חלום צלול ... אני זכרתי שיש דבר כזה שאפשר לשלוט בחלום כהיתי ילד היה לי חלום צלול אבל לא ממש זוכר כי זה היה לפני 18 שנה לפחות . השבוע יצאתי לבלות בלילה וחזרתי נורא עייף הביתה ישנתי כמה שעות ספורות ובבוקר היתי צריך לקום לעבודה (עובד במלון בתור חדרן , עבודה מועדפת ) . הגעתי לעבודה עייף מת והמנהלים לא היו בסביבה וגם לא היה אוחרים במלון אז ניכנסיתי לאחד החדרים נשכבתי על המיטה וכיוונתי את השעון המעורר להעיר אותי עוד חצי שעה . מהר מאוד נרדמתי וניכנסתי לחלום . בחלום היתי עדין במלון עצמו אבל היה כבר צהריים ערב הסתקלתי בשעון בפלאפון וראיתי את השעה 17:00אמרתי אז לעצמי לא יכול להיות שעכשיו 17:00 הרגע רק הגעתי לעבודה הסתקלתי על השעון עוד הפעם והשעה השתנתה ואז בדקתי עוד פעם את השעה ושעה עוד פעם השתנתה ואז הבהנתי שאני חולם באותו רגע כאילו משהו נפתח לי במוח כי היתי יכול לרוץ מבהירות הבזק ולעבור דרך קירות המלון או דרך האנשים שהיו במלון . בשלב מסיום אמרתי לעצמי שאני לא יבזבז את החלום הצלול שלי על העבודה בשניה לקחתי את המציאות והעלמתי אותה .... מצאתי עצמי בתוך מסך שחור התישבתי בישיבה מזרחית והתחלתי להתרומם מאדמה . ופשוט חשבתי לעצמי מה באה לי לעשות ... ואיך לנצל את החלום הזה .בסופו של דבר שיגרתי את עצמי ניו זילנד ופשוט התחלתי לטייל זה היה נירא לי נורא ארוך כאילו עבר כל היום ואז אמרתי לעצמי שאני חייב להתעורר כדי לחזור לעבוד ... ומחשבה הזאת הציקה לי שאני חייב להתעורר למרות החוויה העצומה הזאת שכל החושים פועלים בה וכל נירא כל כך אמיתי ונכון ויפה . אמרתי לעצמי להתעורר ורק אחרי 3 ניסיונות התעוררתי כאילו שלקח זמן לנשמה שלי לחזור לגוף שלי הזווי לגמרי . כשהתעוררתי גיליתי שישנתי סך הכל 25 דקות ,אבל דקה אחרי ניכנסה המנהלת שלי לכניסה שבאה אני עובד וחיפשה אותי . כנירא שהיא היתה מעירה אותי לפני השעון המעורר שסמתי ומפטרת אותי , הזווי לגמרי כאילו משהו בתוך החלום רצה שאני יקום או שזה פשוט צירוף מיקרים ... מי יודע ... כשקמתי לקח לי כמה דקות להבין שאני במציעות עצמה כי החלום הזה היה כל כך ריאלי שלא הבחנתי בין שתי העולמות לאיזו דקה .התעוררתי גם נורא אם מלא אנרגיות למרות שכמאט ולא ישנתי . היתי בשוק מכל זה בערך כל היום הזה פשוט חוייה מדהימה !!!!!!!!משהו יכול לנסות להסביר לי יותר על מה עבר עלי באותו יום לפי מה שהוא יודע ?

וולפהרט

New member
ברוך הבא!:)

אין הרבה מה להסביר, חווית חלום צלול, עם צלילות די טובה לפי מה שתארת.
מזל באמת שקמת בזמן! יש תופעה כזאת של לחץ במציאות שגורם לפעמים לקום שניה לפני השעון המעורר, מן שעון ביולוגי כזה, אז אולי זה זה.
מוזמן לשתף בחצלולים (קיצור לחלומות צלולים, כן?P:) הבאים גם!

Freedom Inside

New member
ברוכים הבאים לעולם החלומות הצלולים!

נשמע שעברה עליך חוויה מיוחדת במינה :)

דע לך שלא כל מי שחווה חלום צלול חווה אותו ככה.
אני יודעת שזה יכול להשמע הזוי שמישהו שומר עליך ולכן התעוררת כמה דקות לפני הזמן אבל בשבילי זה טריויאלי. וכיף לי מאוד לשמוע שעוד מישהו חווה כאלה דברים.

תמשיך לשתף אותנו.

Romaner811

New member
הסבר (בערך) (אני לא בטח בעצמי וברמת הפירוט שאני הולך לתת)

שלום דני! :)
וברוך הבא! :)

היה לך סוג של WBTB עם זמן ערות ארוך...
ישנת התעוררת וחזרת לישון. מצד אחד היית הרבה מאוד זמן ער,
מצד שני זה שמאד רצית לישון עזר לך להרדם מהר ולהגיע לחלום.
עצם הערות אפשרה לך להיות יותר חד בחלום.

בנוסף זו הייתה שינה ממש קצרה, והיית מודע לכך ממהתחלה
לכן הגוף השקיע במה שהיה הכי דחוף לו ועשה את זה טוב יות
מבשינה רגילה, מכאן האנרגיות. קוראים לקונספט power-nap.
זה גם מאוד שימושי לחלימה צולולה.

מקווה שזה ידיע ל"ציון: מספיק" לפחות.

למעלה